Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acemi şi Basket sahası :)

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar,3b modellemeye bayılan ve de öğrenmeye çalışan birisi olarak biraz eğitimle bu çalışmayı yaptım.

Değişik ışıklısı;

"Bunu çocuğum da yapar.","İğrenç olmuş." gibi yorumlar yerine "Şöyle yapmayı dene." gibi yorumları tercih ediyorum :)

Son düzenleme:

Benzer konular

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
acemi çalışması olarak güzel renderlar daha gerçekçi olsa fotograf çekilmiş hissi verse daha güzel olurdu ellerine sağlık

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
banklar devasa büyük duruyor.. kaplamalara ve ışığa çalışırsan biraz daha iyi sonuç alabilirsin

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟

İşte yeni hali,bankları küçülttüm,gördüğüm orantısızlıkları olabildiğince gidermeye çalıştım.

Sn. darkdevill ; Elimden geldiğince öyle yapmaya çalıştım ama inşallah ileriki zamanlarımda daha çok şey öğrenince yapıcam dediğiniz gibi :)

Sn.sercan_90 ; Elimde bir kitap var,o kitapta tam kaplama ve ışıklar bölümüne geldim.Bundan sonraki çalışmalarımda daha iyi olacak umarım :)

Sn. splendors ; Elimden geldiğince gidermeye çalıştım.
Tüm yorumlar için teşekkürler,yenisi içinde orantısızlık falan,yorumları bekliyorum :)

splendors

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.gorkemsezer.com
banklar falan hala çok büyük, potanın yarısına geliyor.
yoldaki şeritler sahanın yarısı kadar, bir sürü şey orantısız hala :)
ölçülü çalışmanız sizin yararınıza olur.

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
splendora katılıyorum.öncelikle halletmen gereken orantı sorunu.başarılar dilerim.bu arada ışık konusuna cevabın hoşuma gitti.''daha o konuyu görmedik ki hocam ''tadındaki cevap muhteşem. slmlar

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟

Orantı sorununu gidermeye çalıştım-yine :)

Sokak lambalarını,çizgileri ve de çöpleri uydurmaya çaıştım...Bütün eleştiriler için teşekkürler,devamını bekliyorum...

Srcnsms

🌱Yeni Üye🌱
Eline sağlık. Konu hakkında benim pek bi bilgim yok ama gözümün gördüğünce belki yardımım dokunur. Bana basket topunun boyutu biraz fazla geldi. Sanki biri topu potaya doğru atmış hissini veriyo. havadaymış gibi.. Aşağıdaki potanın sağ tarafında kalan spot(sanırım) onun perspektifinde bi problem var gibi. Karşı kaldırımın yüksekliği de okadar olmamalı sanki ya da kırmızılı binanın camları hafif küçük olmuş. hatta kırmızılı binanın camlarını komple gözden geçir derim. Son olarak kırmızılı bina hafif sağa yatmış gibi(sol alttaki binaya bakınca anlıycaksın) Bunlar nacizane fikirlerim. umarım yardımım dokunmuştur..

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
O binaınn yan durması açının yarattığı bir yanılsama olabilir.
bu arada söylediğiniz şeylere ben de çok katılıyorum. ufak tefek ama olmaması gereken ayrıntılar bırakmışım. Çok teşekkürler.