Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

acemice afiş :)

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
düşünce güzel ama tabiki yeni ögrendiginden kaynaklana baya hata var. saten bu sana söylemeye grek yok kendinde biliyosun:) daha iyi çalışmalar dilerim:)

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım yeni olduğun için eleştirmek istemiyorum. Bende öğrenirken çok böyle çalışmalar yaptım. Deneme yanılma ile öğreneceksin. Fakat lütfen bir iş yapmadan önce yapılmış doğru işleri bir incele, Yazı karakterleri ve imla hataları olmayan bir çalışma afiş için çok önemlidir. Başarılar

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşım yeni olduğun için eleştirmek istemiyorum. Bende öğrenirken çok böyle çalışmalar yaptım. Deneme yanılma ile öğreneceksin. Fakat lütfen bir iş yapmadan önce yapılmış doğru işleri bir incele, Yazı karakterleri ve imla hataları olmayan bir çalışma afiş için çok önemlidir. Başarılar

iyi kötü hertürlü eleştiriye açığım bir tasarım yapmadan önce yapılanlara bakınca nedense sanırım sorun bende kendi düsüncelerimi uygulayamıyorum
yetersiz olduğumu biliyorum sanırım birde türkce kursuna gitmeliyim :)
tsk ederim

vctrsrhn

🌱Yeni Üye🌱
fikir çok iyi çalışma kötü ama önemli olanda fikir değilmidir zaten ;) herkes photoshop kullanıyor ama fikir bulamıyor.. tebrikler devam..

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
a

sayın şirine sen forum kurallarınıda bilmiyosu.
flood yapma lütfen...

ya napım Anlamıyorum kendiliğinden çıkmış 2 tane ALLAH Allah sanki keyfimden yapıyorum bu sitede de insan yazı yazmaya korkuyo :S

,

:)♥ Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim.:)

BlacK_HaZe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ewet bencede biraz acemice olmuş ama fikir güzel..bebek bencede aşağıda olsa iyi olurdu..kum saati güzel durmuş..biraz daha afilli bir yazı tipi ile daha güzel bir arka fon afişi tamamlardı..emeğin için teşekkürler..

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma güzel olmuş diyemem. çok iyi bir çalışma değil. ha biraz daha gayret

yosunum83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Her şey güzel fakat istersen bi H2O' ya dikkat et.Çünkü 2'yi biraz küçültsen H'den güzel durur.Diğer yerleri iyk çalışma için harika :D

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
zamanla insanın yapamıyacagı hiç birsey yoktur... Egerki gerçekten istiyorsan ki istedigin belli oluyor herseyi yaparsın... Ele aldığın konu güzel ama üzerinde oynamalar yapman gerekiyor

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
böyle çalışmalara müthişş olmuş harika olmuşşş denmesi beni şaşırtıyor...arkadaşlar eksikliklerinizi söylemiş.Bol bol araştırma yapın tipo hakkında afiş tasarımı hakkında ve tekrar çalışma yapın o zaman farkı göreceksiniz...Başarılar...

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
bnce fikir yine harika çalışma da çok gzl bu ara biraz az görüyorum çalışmalarını eskiden daha çok yapardın eskisi gibi istiyorum ona göre

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
canım benim bu calısmayı bile ne zaman koydugumu unuttum :) iş.güc. saglık sorunları, tatil derken giremez oldum :)
kendimi geliştirmem icin artık pek vaktim olmuyor o yüzden acıkca cokta ilgilenemiyorum grafikle tsk ederim yorumun icin

serkoy arkadasım sanada tsk ederim arkadasların güzel demelerinin tek sebebi beni teşvik etme amaclı yani profesyonel degilim grafikerde degilim arkadaslarım güzel bakmıslar sadece :)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
geçmiş olsun gezmeyi ve sağlığını ihmal etme amann ama bn yine de görmek istiyorum çalışmalarını özletme çok tekrar geçmiş olsun

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
cok tsk canım umarım en kısa zamanda yeniden aranızda olurum :)

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
kum saati var ve kurak bir bölgeye su akıyor...anladığım kadarıyla su boşa harcanıyor ve susuzluk ortaya çıkıyor ama çalışman bunu anltmıyor.yazılarn özensizce yani üzerinde fazla düşünmemişsin.h2o yazan bir su damlası var.bunu gerçek bir su damlası yapsaydın ve o h2o yu yazmasaydın olmazmıydı...

reis türkoğlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
her ne olursa olsun yenibir Ps kullanıcısı için gayet iyi

nurdan24

🌱Yeni Üye🌱
böyle çalışmalara müthişş olmuş harika olmuşşş denmesi beni şaşırtıyor...arkadaşlar eksikliklerinizi söylemiş.Bol bol araştırma yapın tipo hakkında afiş tasarımı hakkında ve tekrar çalışma yapın o zaman farkı göreceksiniz...Başarılar...

bu çalşmayı göremedm ama ? yardmcı olrmusun