Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım yeni olduğun için eleştirmek istemiyorum. Bende öğrenirken çok böyle çalışmalar yaptım. Deneme yanılma ile öğreneceksin. Fakat lütfen bir iş yapmadan önce yapılmış doğru işleri bir incele, Yazı karakterleri ve imla hataları olmayan bir çalışma afiş için çok önemlidir. Başarılar
Arkadaşım yeni olduğun için eleştirmek istemiyorum. Bende öğrenirken çok böyle çalışmalar yaptım. Deneme yanılma ile öğreneceksin. Fakat lütfen bir iş yapmadan önce yapılmış doğru işleri bir incele, Yazı karakterleri ve imla hataları olmayan bir çalışma afiş için çok önemlidir. Başarılar
iyi kötü hertürlü eleştiriye açığım bir tasarım yapmadan önce yapılanlara bakınca nedense sanırım sorun bende kendi düsüncelerimi uygulayamıyorum yetersiz olduğumu biliyorum sanırım birde türkce kursuna gitmeliyim tsk ederim
ewet bencede biraz acemice olmuş ama fikir güzel..bebek bencede aşağıda olsa iyi olurdu..kum saati güzel durmuş..biraz daha afilli bir yazı tipi ile daha güzel bir arka fon afişi tamamlardı..emeğin için teşekkürler..
zamanla insanın yapamıyacagı hiç birsey yoktur... Egerki gerçekten istiyorsan ki istedigin belli oluyor herseyi yaparsın... Ele aldığın konu güzel ama üzerinde oynamalar yapman gerekiyor
böyle çalışmalara müthişş olmuş harika olmuşşş denmesi beni şaşırtıyor...arkadaşlar eksikliklerinizi söylemiş.Bol bol araştırma yapın tipo hakkında afiş tasarımı hakkında ve tekrar çalışma yapın o zaman farkı göreceksiniz...Başarılar...
canım benim bu calısmayı bile ne zaman koydugumu unuttum iş.güc. saglık sorunları, tatil derken giremez oldum kendimi geliştirmem icin artık pek vaktim olmuyor o yüzden acıkca cokta ilgilenemiyorum grafikle tsk ederim yorumun icin
serkoy arkadasım sanada tsk ederim arkadasların güzel demelerinin tek sebebi beni teşvik etme amaclı yani profesyonel degilim grafikerde degilim arkadaslarım güzel bakmıslar sadece
kum saati var ve kurak bir bölgeye su akıyor...anladığım kadarıyla su boşa harcanıyor ve susuzluk ortaya çıkıyor ama çalışman bunu anltmıyor.yazılarn özensizce yani üzerinde fazla düşünmemişsin.h2o yazan bir su damlası var.bunu gerçek bir su damlası yapsaydın ve o h2o yu yazmasaydın olmazmıydı...
böyle çalışmalara müthişş olmuş harika olmuşşş denmesi beni şaşırtıyor...arkadaşlar eksikliklerinizi söylemiş.Bol bol araştırma yapın tipo hakkında afiş tasarımı hakkında ve tekrar çalışma yapın o zaman farkı göreceksiniz...Başarılar...