Memnun olmaman doğal çünkü normal bir makina almışsın.Eğer bu işte profesyonelleşmek istiyorsan; mutlaka ve mutlaka SLR bi makina alman lazım.Hem ozman inanılmaz keyifli oluyor çekimler.Objektif ayarı yapmak için uğraşmak bile çok keyifli hemde yeni makineler; rahat kullanım sağlayıp;çok yardımcı oluyorlar.Renk yada ışık hatası yapmam neredeyse mümkün değil.Eğer o fazla geldiyse yine NİKON D80 'i tavsiye edebilirim sana!!Bu da çok iyi bir makine!!Yalçınlarda kampanyada bu da vardı.üstelik yanında 1 aylık fotoğraf eğitimi veriyorlar.Ya bende varya reklamcı gibi oldum :tongueout: Biiiiplenmezsem iyi :wink: Ayrıca peşin paran varsa;sirkecide bir makineciyi tavsiye ettiler bana.Yarı yarıya uygun alırsın demişlerdi.
"Yuvam Foto"
Bide oraya bak istersen.Zaten doğu banktan şaşma diyen çok oldu bana.Çok daha uygun oluyor;hemde çeşit fazla!Ayrıca NİKON'dan şaşma!
Bende kırk yıllık fotoğrafçı gibi konuşuyorum kusura bakma ama dedim ya zamanında alıcam diye çok araştırdım;sonra alamadım :sadsmile: Halada alamıyorum :crying:
Neyse ben çok konuştum;sonlar konu dışı oldu.Admin beni uzaklaştırmadan ben susayım :rofl:
Saygılar
g.ecglr- iyi araştırma yapmışsn zamanın da
doğru bilgiler edinmişsiniz..
d300 çok profesyonel bi makine kesinlikle..doğu bank değilde hayyam pasajına uğrayın derim (birbrlerine çok yakın mesafedeler)çünkü hayyam pasajı sadece nikon foto makineleri satan bi pasaj..ama bunlardan önce eğitim şart (eğitim için de netten ifsak'ı araştırın ve gidin derim) çünkü fotoğraf çekmek için önce fotoğraf makınesinin tarihini ,ne olduğunu ,nasıl bi sisteme sahip olduğunu nasıl çalıştığını falan öğrenmen gerek..bunlardan sonra fotoğraf makınesını nasıl kullanman gerektiğini öğreniceksin ilk başta şaşıracaksın çünkü artk küçük bi foto makinesi olan herkes kendini fotoğrafçı sanıyor.makineyi otomatik moda alıp fotoğraf çekmek hiçbişey ifade etmiyor.aynı seyi yani sadece denklanşöre basıp bekleme isini küçück bi çocuk da yapabilr.Bence önemli olan çekilen fotoğrafa tamamen hakim olmak yani ışığını rengini herşeyini kendin ayarlayıp çekmek.bunun için 3-4 haftalık eğitm şart(3-4 hafta eğitim de toplam 10-15 saat ediyor.İfsak'a giderseniz kesinlikle pişman olmazsınız bn gittim o yüzdn rahatlıkla tavsiye edıyorum)
fotoğraflar otomatikte çekilmiş bu yüzden bnce bisey ifade etmiyor ama bu azim kesinlikle iyi bi yerlere gidicek devam edin.profsyonl olunca çektiğiniz her karede kendini göreceksiniz
o yüzden fotografçılık bırakılacak bi hobi deil devam edin...emeğinize sağlık...
çok yazmışm kusura bakmayın:rofl: