Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acemice "x-ir'den"

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
x-ir'cim yauv sen buralardaydın da ben nasıl ancak görebildim seni :)
makinene yavaş yavaş alışmışsın sanırım ;)
acemilik atıldıkça kareler güzelleşiyor. fotoğraf işinde eğitim muhakkak çok işe yarıyor fakat hal-i hazırda sağlam bir göz yoksa kişide eğitim sadece kadraj -renk vs ayarlarında gelişimi sağlayabiliyor. bunların doğru oranının önemi çok büyük tabii ama fotoğrafın en önemli unsuru "an'ı yakalayan o göz" dür..
başarılar canım ;)

x-ir

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
iinsan.wordpress.com
sağol canım, bende seni görmemiştim düne kadar.
bak buradada karşılaştık :)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel çekimler ixir :lol:

Sadece ufak bir sislenme var gibi.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
makinen hakkında

teşekkürler maniya
artık bir makinam yok yeni fotoğraf makinası konusunda karar vermeye çalışıyorum
inşallah güzel bir makina alıp çalışmalarıma devam edicem

Selam mesajı buraya yazalı aylar olmuş ama ben şimdi yinede yazacğım.Resimler güzel ama daha iyi bir makineyle çok daha güzel görünürlerdi.
Eğer hala makina almadıysan;sana bir tavsiyem var.Ben çok araştırdım.İşi bilenlere danıştım.Eğer maddi olarak gücün yeterse;(ki benim henüz yetmiyor :sadsmile:) NİKON D300 al.Mükemmel makina.Hem profesyonel hem amatörlerin için harike özellikleri var.Üstelk şu anda Yalçınlarda kampanya var.Kit halinde objektifle beraber çok uygun satıyorlar.
Aklında bulunsun

x-ir

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
iinsan.wordpress.com
Teşekkürler g.egclr NIKON COOLPIX S510 aldım pek memnun değilim ama bunu değiştirmek istiyorum
ama söylediğiniz benim içinde biraz yüksek.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler g.egclr NIKON COOLPIX S510 aldım pek memnun değilim ama bunu değiştirmek istiyorum
ama söylediğiniz benim içinde biraz yüksek.

Memnun olmaman doğal çünkü normal bir makina almışsın.Eğer bu işte profesyonelleşmek istiyorsan; mutlaka ve mutlaka SLR bi makina alman lazım.Hem ozman inanılmaz keyifli oluyor çekimler.Objektif ayarı yapmak için uğraşmak bile çok keyifli hemde yeni makineler; rahat kullanım sağlayıp;çok yardımcı oluyorlar.Renk yada ışık hatası yapmam neredeyse mümkün değil.Eğer o fazla geldiyse yine NİKON D80 'i tavsiye edebilirim sana!!Bu da çok iyi bir makine!!Yalçınlarda kampanyada bu da vardı.üstelik yanında 1 aylık fotoğraf eğitimi veriyorlar.Ya bende varya reklamcı gibi oldum :tongueout: Biiiiplenmezsem iyi :wink: Ayrıca peşin paran varsa;sirkecide bir makineciyi tavsiye ettiler bana.Yarı yarıya uygun alırsın demişlerdi.
"Yuvam Foto"
Bide oraya bak istersen.Zaten doğu banktan şaşma diyen çok oldu bana.Çok daha uygun oluyor;hemde çeşit fazla!Ayrıca NİKON'dan şaşma!
Bende kırk yıllık fotoğrafçı gibi konuşuyorum kusura bakma ama dedim ya zamanında alıcam diye çok araştırdım;sonra alamadım :sadsmile: Halada alamıyorum :crying:
Neyse ben çok konuştum;sonlar konu dışı oldu.Admin beni uzaklaştırmadan ben susayım :rofl:
Saygılar

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
İki fotoğrafta da bulanıklık var, titredin sanırım :)

x-ir

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
iinsan.wordpress.com
ben kurtulamadım zaten bu titreme olayından :D bi doktora mı görünsem : ))

dscn36442lp0.jpg

dscn3639mb3.jpg

ebru

Son düzenleme:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Ebrular harika ama sen yine titretmişin, biz böle titreyerek napcaz bilmiyorum :D

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Makinenizin hangi modunda çekmeye çalışıyorsunuz bunlar hakkında bilgi verirseniz doğru kadraj doğru ışık ve doğru tekniklerle çekmenize yardımcı olabiliriz...

x-ir

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
iinsan.wordpress.com
teşekkürler ayarlarınıda yazıcam inşallah en kısa zamanda .. yardım için teşekkürler

32362442100cb5b16aeaib7.jpg

aynur.ry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Memnun olmaman doğal çünkü normal bir makina almışsın.Eğer bu işte profesyonelleşmek istiyorsan; mutlaka ve mutlaka SLR bi makina alman lazım.Hem ozman inanılmaz keyifli oluyor çekimler.Objektif ayarı yapmak için uğraşmak bile çok keyifli hemde yeni makineler; rahat kullanım sağlayıp;çok yardımcı oluyorlar.Renk yada ışık hatası yapmam neredeyse mümkün değil.Eğer o fazla geldiyse yine NİKON D80 'i tavsiye edebilirim sana!!Bu da çok iyi bir makine!!Yalçınlarda kampanyada bu da vardı.üstelik yanında 1 aylık fotoğraf eğitimi veriyorlar.Ya bende varya reklamcı gibi oldum :tongueout: Biiiiplenmezsem iyi :wink: Ayrıca peşin paran varsa;sirkecide bir makineciyi tavsiye ettiler bana.Yarı yarıya uygun alırsın demişlerdi.
"Yuvam Foto"
Bide oraya bak istersen.Zaten doğu banktan şaşma diyen çok oldu bana.Çok daha uygun oluyor;hemde çeşit fazla!Ayrıca NİKON'dan şaşma!
Bende kırk yıllık fotoğrafçı gibi konuşuyorum kusura bakma ama dedim ya zamanında alıcam diye çok araştırdım;sonra alamadım :sadsmile: Halada alamıyorum :crying:
Neyse ben çok konuştum;sonlar konu dışı oldu.Admin beni uzaklaştırmadan ben susayım :rofl:
Saygılar

g.ecglr- iyi araştırma yapmışsn zamanın da:) doğru bilgiler edinmişsiniz..

d300 çok profesyonel bi makine kesinlikle..doğu bank değilde hayyam pasajına uğrayın derim (birbrlerine çok yakın mesafedeler)çünkü hayyam pasajı sadece nikon foto makineleri satan bi pasaj..ama bunlardan önce eğitim şart (eğitim için de netten ifsak'ı araştırın ve gidin derim) çünkü fotoğraf çekmek için önce fotoğraf makınesinin tarihini ,ne olduğunu ,nasıl bi sisteme sahip olduğunu nasıl çalıştığını falan öğrenmen gerek..bunlardan sonra fotoğraf makınesını nasıl kullanman gerektiğini öğreniceksin ilk başta şaşıracaksın çünkü artk küçük bi foto makinesi olan herkes kendini fotoğrafçı sanıyor.makineyi otomatik moda alıp fotoğraf çekmek hiçbişey ifade etmiyor.aynı seyi yani sadece denklanşöre basıp bekleme isini küçück bi çocuk da yapabilr.Bence önemli olan çekilen fotoğrafa tamamen hakim olmak yani ışığını rengini herşeyini kendin ayarlayıp çekmek.bunun için 3-4 haftalık eğitm şart(3-4 hafta eğitim de toplam 10-15 saat ediyor.İfsak'a giderseniz kesinlikle pişman olmazsınız bn gittim o yüzdn rahatlıkla tavsiye edıyorum)

fotoğraflar otomatikte çekilmiş bu yüzden bnce bisey ifade etmiyor ama bu azim kesinlikle iyi bi yerlere gidicek devam edin.profsyonl olunca çektiğiniz her karede kendini göreceksiniz:) o yüzden fotografçılık bırakılacak bi hobi deil devam edin...emeğinize sağlık...
çok yazmışm kusura bakmayın:rofl:

sibel_b

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çekimler olmuş, eline sağlık