Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

açıkhava afiş

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
piserroxez2.jpg

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
kıvılcım, ışık konusunda bir dengesizlik var çünkü adam soldan almış ışığı kutu yukardan ayrıca kutu daki effektlerde de sorun var. Bu bir afiş ise afişe adamın ismi yazılır mı? Bence bu biraz ilginç. Ve unutmadan kutu çok büyük kaçmış... Onların dışında güzel iş...

murattt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fontlarda biraz oyna birde adamın kıyafeti falan zaten siyah arka rengi biraz daha açarsan daha ii olacağını düşünüyorum

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
kıvılcım, ışık konusunda bir dengesizlik var çünkü adam soldan almış ışığı kutu yukardan ayrıca kutu daki effektlerde de sorun var. Bu bir afiş ise afişe adamın ismi yazılır mı? Bence bu biraz ilginç. Ve unutmadan kutu çok büyük kaçmış... Onların dışında güzel iş...

miço haklı

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"" hayırlı ramazanlar yazdığın fontu bence değiştir ben ilk gördüğüm " hayurlu ramazanlar "diye okudum belki benim gözlerimde sorun vardır:D ama beni son kullanıcı olarak düşünürsen benim gibi bi kaç kişi daha çıkabilir sadece bi tavsiye çalışma güzel ışık konusunda bence miçoyu dinle kolay gelsin başarılar

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
bende direkt adamın ismine takıldım ne ilginç müşteriler var adam afişe isminin yazılmsını mı istedi ?
adres kısmındaki yazı fontunu değiştirmelisin
bide ya adamı yada kutuyu küçült bi dengesizlik var

Pixdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dekupe ederken feather verseymişsin iyi olurmuş,Sert kesikler ilk görüşte bagırıyor..Evet Açık hava afişi olmuş.Hoş Olmuş.Çok Çok iyi olabilir şüphesiz..

derya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler çok iç karartıcı Adamın yüz ifadeside öyle biraz renklerle oynasanız daha mı güzel olucak ne tabii bence :peace1:
emeğinize sağlık...

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar her biriniz yorumları için teşekkürler.
şuan bu tasarım açıkhavada megalight ve kuleboard olarak kullanılacak.
daha tasarım aşamasındayım zamanım var eleştrileri dikkate alarak değişiklikler olucaktır mutlaka
müşterinin ismine takmış herkes:) sadece isminin orda nasıl görüneceğine bir baktı. kötü görünüyor tabi:( resim piserro'nun katalog çekimlerinden alındı yüksek çözünürlükte istedim yolda geliyor. ışıkkonusunda açı değişecek.
teşekkürler şimdilik

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Kırmızı bir yansıma olması gerekirken surattında mankenin sarı yoğunluğu var bunu da dikkate alınız. Sonuçta o kadar kırmızı rengin içinden sarı bir ışık yansıyamaz =)

Saygılarımla..

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
yok afişte isim olmazda genelde yani :D böle bakınca ben dedim kartvizit başlığa bakınca anladım ne olduğunu ve de açıklamalarından sonra..
ikna et sildir o ismi:D

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kırmızı bir yansıma olması gerekirken surattında mankenin sarı yoğunluğu var bunu da dikkate alınız. Sonuçta o kadar kırmızı rengin içinden sarı bir ışık yansıyamaz =)

Saygılarımla..

mrb gökhan
bi konuyu daha gündeme getirdiğin için teşekkürler
resim konusunu söylemiştim kendi yanıtımda resim istediğim çözünürlükte değil
ve o yüzden pek fazla renk ve ışık uygulaması yapmadım. geldiğinde düzenleyeceğim.
birde orantı olark logonun büyük olması çok göze batıyor:( bazen istediğim şeyleri yapamıyoruz her ne kadar müşterinin bakış açısını değiştirmek bizim elimde
onu bazı konularda ikna etmeye çalışıcam:peace1:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
mrb gökhan
bi konuyu daha gündeme getirdiğin için teşekkürler
resim konusunu söylemiştim kendi yanıtımda resim istediğim çözünürlükte değil
ve o yüzden pek fazla renk ve ışık uygulaması yapmadım. geldiğinde düzenleyeceğim.
birde orantı olark logonun büyük olması çok göze batıyor:( bazen istediğim şeyleri yapamıyoruz her ne kadar müşterinin bakış açısını değiştirmek bizim elimde
onu bazı konularda ikna etmeye çalışıcam:peace1:

Görselin son halini benim gibi bir çok insanda görmek istiyordur... Müşteriyi ikna ettikten sonra bizimle tekrar paylaşırsan seviniriz... =)

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
tabi gökhan ne demek dediğim gibi zamanım var uygulama için
son halini sizlerle paylaşacağım.

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben kravatına takmıştım yine yazıyorum kravatına boya dökülmüş gibi kıvılcım:)