Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil Beşiktaştaki Ajansımıza Grafiker Alınacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freeboni2010

🌱Yeni Üye🌱
Sayın Yetkili...
mail adresinizi tarafıma bildirirseniz size cv mi göndermek istiyorum.
Saygılarımla...

frkteyn

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ismim erkan şuan bir etiket firmasında grafiker olarak çalışıyorum. Freehand, photoshop Corel Draw, indizayn, illustrator auto-cad programlarını ileri derecede biliyorum ve after effect ile 3D Max üzerinde de başlangıç seviyesindeyim diyebilirim. Mac. Xp, Winsta ve Windows 7 kullanabilirim.

Yaklaşık 2 seneden bu yana çalışmaktayım, fakat parasal yönden işten ayrılmayı düşünüyorum, Anadolu yakasında kalıyorum, iş ortamında ve müşteri mülakatlarında uyumlu bir kişiliğim var. İlgilenirseniz sevinirim.frkteyn@hotmail.com adresime mail olarak dönüş yaparsanız sevinirim iyi çalışmalar E.TAŞ

Sihir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grapiksel.net
grapiksel@hotmail.com.tr msn adresim freelance çalışabiliriz ist kayseri kolay gelsin..
kullandığım programlar freehand, corel, photoshop, İllustrator, Indesign, Quarkexpress.
Karvizit, broşür, dergi, katalog, zarf, antetli, fatura, irsaliyeli fatura, tüm matbaa işleriniz yapılır..

tassadar_12

🌱Yeni Üye🌱
İlanın uzerınden baya bı gecmıs ama :) yinede ıhtıyac duyarsanız Beşiktaşta ikamet etmekteyım.

Matbaa ve Grafık tasarımla ılgılı 10 yıla yakın tecrube sahıbıyım.

İletişim için:

erhanucak12@gmail.com

burcu.arel

🌱Yeni Üye🌱
tasarım ve basım yayımcılık bölümünü bu sene bölüm birincisi olarak bitirdim. daha önce de beşiktaş deha ajans promosyonda staj yaptım. iletişim: sehab-izulmualam@hotmail.com
burcu fırat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...