Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil Grafiker Arıyoruz

ekspressnet

🌱Yeni Üye🌱
Ekspressnet reklam ajansında çalıştırılmak üzere Ankara'da ikamet eden bayan grafiker arıyoruz. İlgili arkadaşlar 0312 435 25 17 ve 0539 612 30 67 nolu telefonlardan bize ulaşabilirler...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

ekspressnet

🌱Yeni Üye🌱
Bayan olmasının nedeni ; Çalışmalarını ofisimizde yapacağı için sürekli ofiste kalması gerekiyor, boş zamanlarında ofisin diğer işlerinide yürütecek (Telefon, müşteri kayıtları, ön muhasebe gibi) bu nedenle özellikle bayan arıyoruz...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
o zaman ilanı değiştirelim; Ekspressnet reklam ajansında çalıştırılmak üzere Ankara'da ikamet eden bayan grafiker, sekreter, temizlik elemanı, ahçı, müşterilere her daim mutluluk saçan gözlerle sırıtacak, şu an için aklımıza gelmiyor ama burada sonradan ortaya çıkabilecek olan ek işlere sesini çıkartmayacak, bir kaç elemanın yaptığı işi tek başına yapacak; bu arada tek kişi! olduğu gerçeğini kabul edip; birden fazla insanın aldığı maaşa bedel bir maaş talep etmeyecek biri!ni arıyoruz. İlgili arkadaşlar 0312 435 25 17 ve 0539 612 30 67 nolu telefonlardan bize ulaşabilirler...ha bu arada! matbaa deneyimli ve hatta üniversite mezunu olursa tam süper olur! Aranan nitelikler; mutfakta tek eliyle bardak yıkarken,diğer eliyle mouse tutabilmeli; aynı anda telefonu kulağına omzunu destek olarak kullanabilmeli. Ekrana su sıçratmamalı, tasarıma kendini kaptırıp yemeği de yakmamalı.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
efoja _ sana aynen katılıyorum,grafiker grafiker dir çaycı çaycıdır sekreterde sekreter.buna benzer ilanlar heryerde görüyorum mesela şoförlüğü olan mobilya montaj cısı gibi.Memlekette işsizlik var diye insanlar resmen sömürülüyor malesef.

GLADORA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ahaha...efoja super yorum...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Acaba "ayıp mı ki?" diye düşünmedim dersem yalan olur bu yorum için.... Ama bence böyle istekler ayıp. Onur kırıcı hatta. Sakın sekreterlik ya da daha başka meslekleri küçümsediğim düşünülmesin. Herkes kendi işini yapsa her şey çok daha farklı olacak bu kadar basit; gelir dağılımına da yansıyacak bu, işlerin yürüyüşünün kalitesine de. Grafiker orada katalog sayfası hazırlıyor diyelim, telefon çaldı... hadiii, topla bakalım tekrar dikkati. Ayrıca artık işverenin çalışandan kendi görevi dışında görevler beklemesi yasal değil. Mobbinge giriyor.

x1xali

🌱Yeni Üye🌱
yürü be kim tutar seni efoja aynen katılıyorum sana bende yapmıştım bu yazdıklarını zamanında gerçi tek elimle bardak yıkayamıyordum ama olsun acemiliğime denk geldi acayip sümürü yaptı ha iş yanlış çıkıncada niye bu yanlış diyordu maaştan kesiyordu artıkın dayanamadım en sonunda patladım "sen gel bu işleri yap üstüne üstük bide grafik tasarımını yap ta göreyim seni" dedim ve işten çıktım :)