Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

acil teknik destek

graphicmaster

🌱Yeni Üye🌱
dscf9931i.jpg
lıyu py3212 320 dıs mekan dıjıtal baskı makınam var makına baskı dısında tıtreme seklınde baskı yapıyor resimde oldugu gıbı, teknık servıs cagırdım hıc bısey yapamadı makınanın anabordun ve carriage boardun resımlerını cektı gıttı 3-4 gun aradım aradım donmedı gerı bende merkezı aradım anabord ve carriage board degısecek dedı ve 5000 dolar + kdv dedı sıkıntının ordan oldugu da kesın deıl bu konuda acıl yardım edebılecek arkadas varmı makınam 1 haftadır yatıyor.bilgisi ve yardımı dokunacak arkadaslardan destek bekliyorum

Son düzenleme:

Benzer konular

kryinfiniti

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.infiniti.gen.tr
walla size allah kolaylık versin ben liyudan anlamam hiç gormedim ama arıza kafa kartından gibi görunuyor tabi birde sarı kafalarda sorun görunuyor aynı sorunu başka renklerde yapıyormu motor hızınıda en düşükte calıştırın belki sorun halolur

graphicmaster

🌱Yeni Üye🌱
en yuksekte calıstırdımmı o ızler fazla bellı olmuyor ama oda sıkıntı kafalarda boya kesme yapıyor

PİGMENT1

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşım resime göre bakılırsa 2 yada 3 sorun olabilir.Onun için yerinde inceleme yapmak lazım.Ve ona göre arızalı olan parçaları tespit edebiliriz.İrtibata geçelim istersen.İnfo@pigmentreklam.com.tr

signteknik

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.signteknik.com
Merhaba,
Sorun devam ediyormu? Kart arızası kesin değil bu arıza kafalardan veya palet içerisinden geçen yassı kablolardan da olabilir. Fakat daha doğru yorum yapabilmek için kafa testini ve diğer renklerdeki baskıları da görmek gerekiyor. Mümkünse baskı video'suna ihtiyaç var.
Benimle iletişime geçerseniz size yardımcı olmaya çalışırım. İletişim bilgilerimi web sitemden öğrenebilirsiniz. "signteknik.com"

generalteknik

🌱Yeni Üye🌱
kafa veya kafa adaptörü arızası.************-Anasayfa