Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bir web sitesi kurmak istiyorum domain ve hostibg hazır fakat gerisini nasıl halledeceğimi bilmiyorum. Bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? tasarımı ve yayına hazırlanışı gibi
100 lira karşılığında istediğiniz siteyi yapabilirim web sitesi yapımı buradan sorularak öğrenilecek kadar basit değil onun için ücretli yardım yapıyorum yanlış anlamayın istediğim ücret de web sitesi için sembolik bir rakam
hazır siteler var onları hostunuza upload edip düzenleyebilirsiniz. Yalnız hangi amaçla ne tür bir site yapmayı düşündüğünüzü de açıklarsanız daha fazla yardımcı olunabilir.
öğrenci olduğunuzu söylediniz bende öğrenci olduğum için durumunuzu anlayabiliyorum msn adresimi eklerseniz ücretsiz bir şekilde yardımcı olabilirim size.
öğrenci olduğunuzu söylediniz bende öğrenci olduğum için durumunuzu anlayabiliyorum msn adresimi eklerseniz ücretsiz bir şekilde yardımcı olabilirim size.
Arsa aldım apartman yapmak istiyorum gibi bir soru olmuş bu. Forumda sorulması mantıklı olan bir soru değil. Yola çıkıp kendi çabalarınızla başlayıp takıldığınız yerlerde soru sormanız halinde hemen cevap alırsınız.
ben bir web sitesi kurmak istiyorum domain ve hostibg hazır fakat gerisini nasıl halledeceğimi bilmiyorum. Bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? tasarımı ve yayına hazırlanışı gibi
ben kendı web sıtemı bu klavuz sayesınde kurdum.ancak almamdakı neden 6 adet bonus vermesıydı.fakat ıcerıgı cok hos ve basıt.ılgılenırsenız bı bakın derım ben arkadaslar
100 lira karşılığında istediğiniz siteyi yapabilirim web sitesi yapımı buradan sorularak öğrenilecek kadar basit değil onun için ücretli yardım yapıyorum yanlış anlamayın istediğim ücret de web sitesi için sembolik bir rakam
merhaba wordpess sistemi var onu yapabilirisn isdersen bende yardımcı olabilirim webkaynak.net adresinden bana ulaşabilirisin konuşmak ısdersen konusu ne onuda yazarsan sevinirim