Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Açılış Hatası ? ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bilgisayarımda XP/SP3 yüklü ve açılırken C:/windows/system32/command parametre hatalı uyarısı veriyor. Diğer bilgisayarımdan Command dosyasını kopyalasam ve bendeki dosyayla değiştirsem hata düzelir mi? veya başka nasıl bir şekilde düzeltebilirim ? ...

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Aynı işletim sistemi yüklüyse deneyebilirsiniz. Bilgisayarınız hiç açılmıyor mu?
Açılıyorsa komut satırına ( Başlat>Çalıştır>CMD )
yazın. Bilgisayar tekrar başlatılınca çalışmaya ayarlanır. Açıkken bu işlemi yapmaz. ;)
Diskteki hataları gidermeye çalışır. Önce bunu deneyin. Olmazsa sizin denediğinizi olmazsa yine Windows Cdsiyle onar diyebilirsiniz. Yine olmazsa format atmanızda bir sakınca görmüyorum. :)

Kolay gelsin.

Son düzenleme:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Açıklama için tşkler deneyip sonucu buraya yazarım ... (Pc açılıyor ama açılırken hatadan dolayı explorer.exe kapanıyor elle yeniden açmak gerekiyor)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
chkdsk C: /R /F komutunu denedim restart yaptım düzelmedi. Diğer bilgisayardan command.com dosyasını kopyalayım benim bilgisayarımdaki dosya ile değiştirdim yine düzelmedi. Windows cd si ile "onar" dediğimde yapılan güncellemelerden dolayı onarma işlemini de yapmayacaktır başka yapabileceğim bir şey var mı ? ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Virüs taraması yaptıktan sonra virüs olarak görünen dosyaları sildim ve bu hata başlamıştı. Bu sebeple sistem geri yükleme yapmak istemiyordum ama mecburen sistem geri yükleme yaptım yeniden tarattım yeniden sildim ve şu anda sorun yok gibi görünüyor ama sistemimde virüs olup olmadığından emin olamıyorum ...

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Tekrar tarama yapın. Virüslü gibi görünen dosyaları karantina altına almayı deneyin. Silmeyin. Sistem dosyaları olduğu için silince sistem kararlığı bozuluyor.