Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Açılışta Uyarı Veriyor? ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ps her açılışında "The Adobe UI font could not be loaded. For best results, please exit program and either install or uninstall other fonts" uyarısı veriyor. Pc deki fazla fontları kaldırdıktan sonra bu uyarıyı vermeye başladı, düzeltmek için ne yapmam gerekli? ...

Benzer konular

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
Photoshop fontlarda sadece kurulumundan önceki fontları bir kez tarıyor ve her seferinde aynı düzenle açıyor. Plug-inlerde falan aynısını yapmıyor her seferinde yeni plug-in var mı diye photoshop klasörünün altını tamamen tarayıp açıyor açılıştaki yavaşlık bu yüzden oluyor.

Fontları daha sonradan göstermenin yolu Photoshop açıkken windows»fonts klasörüne gidip görmediği fontları çift tıklayarak açmak daha sonra photoshopu açıp kapamak

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Anlattığınız şekilde düzelmedi. Sanırım Windows cd sinden otomotik kurulan sistem fontların bazılarını silmişim geri yüklemeye çalışıyorum (bulabilirsem) ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle hızlı cevabınız için tşk.ler. Ben Windows orjinal fontlarını ararken sayfayı yenilemem yeterli oldu bu kadar hızlı cevap beklemiyordum. Eklediğiniz fontları yükledim düzelmedi, önceden yüklediğim font klasöründeki diğer fontları da yükledim (Her yüklemeden sonra her ihtimale karşı restart yaptım) font sayısı 1300 den 3100 e çıktı ama hala aynı uyarıyı veriyor ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshop.exe/Repair düzeldi. İlginiz için tşk.ler ...