webdesiigner
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar şu pide yarım tam bi bide yapmaya çalıştım photoshop ta yapamadım..
nasıl yapabilirim veya yapip gönderebilirmisiniz lütfennnn ?
Arkadaşlar şu pide yarım tam bi bide yapmaya çalıştım photoshop ta yapamadım..
nasıl yapabilirim veya yapip gönderebilirmisiniz lütfennnn ?
Bunun iki yöntemi vardır;
1. Çok iyi derece manipülasyon yapabiliyor olmanız gerekli (ki başlı başına profesyonellik ister neredeyse bir iş dalı gibidir)
2. Çok amatörce olabilir sonucu ama, var olan kenardan kopyalıyıp, mirror yapıp, persfektifiyle oynayıp diğeri kenara oturtturmak.
2. yolu denedim çokk baya bi amatörce oldu yapamadım , 1. yolu hiç bilmiyorum bile :sadsmile:
İşine yarar mı bilmiyorum ama ben birşeyler yaptım yüklüyorum buraya kullanabilirsin, sadece altındaki tabağı değiştirdim mecburen.
![]()
İşine yarar mı bilmiyorum ama ben birşeyler yaptım yüklüyorum buraya kullanabilirsin, sadece altındaki tabağı değiştirdim mecburen.
![]()
yarar yarar çokk sağol gerçekten ellerine sağlıkk
martin bi gün bana da çok büyük bi iyilik yapcaksın gibi içime doğuyo ama gerçek olur mu bilemem :smile:
Fotoğrafı çeken tam neden çekmemiş ki çok kızdımvalla şöyle bi baktımda gözümde büyüdü , @Onur KARADAĞLI başlı başına bi iş bu. eğer yapan varsa bende öğrenmek isterim yolunu[/QUOTE
müşteri işte yapacak birşey yok :smile: böyle gönderdi bana
Eline sağlık Valla, şahsen o fotoğrafı clone aracıyla tamamlamaya calısırdım, en mantıklı yolu sen yapmışın , tam olan kesiti diğer tarafa güzelcene oturtmuşun. Bunu düşünmek çok zor değil ama nedense aklıma hep zor olan geliyor :angel:
Çokk sağolun
Eyvallah, zor olan genelde daha ilgi çekicidir, zamanla kestirme yolları öğrendik.
Rica edirim zevkliydi benim için hele de pastırmalı olunca.![]()
Martin hocam bir buçuk adanada bana atıver sana zahmet bol acılı olsun :rofl::rofl:
Şaka bir yana gayet başarılı çalışmışsın bravo :clapping:
Eyvallah, zor olan genelde daha ilgi çekicidir, zamanla kestirme yolları öğrendik.
Rica edirim zevkliydi benim için hele de pastırmalı olunca.![]()