Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acizane kartvizit çalışmam

sametweb

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar.

Kendi işyerimiz için yaptım, basıldı geçtiğimiz aylarda. Sizleri tanıdıktan sonra yorumlarınızı almak istedim, eksik olan kısımları vs. söylerseniz sonraki mecmua çalışmalarımda bunlara dikkat edeceğim.:)

kartvizitea1.jpg

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Çok acizane bir çalışma olmuş... Gerçi çalışmanın naçizane olmasını tercih ederdim...

Kartvizitte resim kullanmak uygulayacağınız en son yöntem olmalıydı, yani resim kullanmamalıydınız, bunun yerine sağ üstet kullandığınız mutfak çizimi hatta daha basit şekilde, birkaç çizgi ile çizilmiş mobilya yeterli olurdu... logo elbette amacına uygun değil... efektlere boğulmuş...

Kendi işyerinize logo yaptığınıza göre amatör düzeyde bir yeteneğe sahipsiniz, zaten ben de yarından itibaren amatör olarak mobilyacılığa başlayacağım :)

Saygılarımla

frocktal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok acizane bir çalışma olmuş... Gerçi çalışmanın naçizane olmasını tercih ederdim...

Kartvizitte resim kullanmak uygulayacağınız en son yöntem olmalıydı, yani resim kullanmamalıydınız, bunun yerine sağ üstet kullandığınız mutfak çizimi hatta daha basit şekilde, birkaç çizgi ile çizilmiş mobilya yeterli olurdu... logo elbette amacına uygun değil... efektlere boğulmuş...

Kendi işyerinize logo yaptığınıza göre amatör düzeyde bir yeteneğe sahipsiniz, zaten ben de yarından itibaren amatör olarak mobilyacılığa başlayacağım :)

Saygılarımla

Her ne kadar anlayışla karşılanmasa da benim de mesajlarımda dile getirdiğim konuyu çok iyi bir şekilde yansıtmışsın. Konudan kopuyorum, seni tebrik ediyorum. Mobilya firmasını da beraber çalıştıralım diyorum. :sleepy:

oBİwAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hurriyetmatbaasi.com.tr
'Acizane' (Sözlük anlamı: Acizlere yakışacak değerde )
'Naçizane'( Sözlük anlamı: Önemsizce, Abartısız; fikir sunmak ve öneride bulunmak için kullanılır)

Saygılarımla

bende çok güzel testere kullanırım benide yanına alırmısın :)

sametweb

🌱Yeni Üye🌱
Ben Mobilya işi yapmıyorum, işyeri ailem tarafından çalıştırılıyor. Ben "naçizane" bir öğrenciyim. :) Ama çalışmam "acizane", çünkü web programlamacıyım, tasarımcı değil.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, ne kadar da ailemin işini alaya aldığınızdan dolayı kalbim kırılsa da.. :)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
bana kartvizitten çok bir broşür havası verdi.kartvizitte her zaman resme karşıyımdır.illaki o firmanın çağrışımını yapsın die görsellerinimi kullanmak lazım olmamış desem neolur basılmış.

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Obiwan :)

Samet kartvizitlerde görsel kullanımı pek hoş görünmüyo, basit ve sıradan bi görüntü yaratıyo.. Tekrar basılma qibi bi durum olursa görselleri kaldırıp, emek mobilya logosunu ortaya alıp arka zemine yine o kullanığın sarımı neise artık o tonlarda bi renk werirsen daha sade hoş bi çalışma olur . .

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk gördüğümde dış cephe giydirmesi sandım

sametweb

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım güzel yorumun için teşekkürler. :) Resimler kabartma şeklinde bastırılmış, gören müşterilerin beğendiğini söylüyorlar. Ama ben profesyonel grafikerlerin görüşünü almak istedim, amatör ile profesyönel yorumları karşılaştırmaktı amacım. Aradaki farkları da bariz olarak görüyorum..

Ne diyorsun @lugedas, "American Siding Dış Cephe Kaplaması" diye bir firma var, başvursam bana iş verirler mi? :)

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Ben Mobilya işi yapmıyorum, işyeri ailem tarafından çalıştırılıyor. Ben "naçizane" bir öğrenciyim. :) Ama çalışmam "acizane", çünkü web programlamacıyım, tasarımcı değil.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, ne kadar da ailemin işini alaya aldığınızdan dolayı kalbim kırılsa da.. :)

Mobilyacılık mesleği ile bir alıp veremediğimiz yok:) yanlış anlama... Mobilyacı mobilyacılık, grafiker grafikerlik, web programcıları da web programcılığı yaptığı sürece bir sorun yok:) umarım anlatabilmişimdir...

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu tasarımı 8 mt ye 5 mt bina üzerinde düşün
güzel olur gerçekten
Kartvizit olarak arkadaşlara katılıyorum
resim olmamış

oBİwAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hurriyetmatbaasi.com.tr

arkadaşım seni üzmek değildi amacımız yanlış anlama biz sadece herkes kendi işini yapsın diyoruz o kadar...

farkındaysan çalışmana ısrarcı bir şekilde yorum yapmıyorum