Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eline sağlık Güzel Görünüyor. Soldaki RollType Ortadan Kalkınca Aynı Alıcılığı Vermeyecektir, Sonraki Çalışmalarında Buna da Dikkat Edersen Cok Güzel İşler Çıkabilir, "Düz Font" Olarak Kalmayacaktır Demek İstediğim. Başarılar
Yorum için teşekkürler. Fakat bir çalışmada fontu farklı bir font seçersek amblem kullanmaya o zaman gerek yok bence. Bu tasarımda bir amblem yaptım o yüzden seçilen fontun sade kullanılması daha doğru bence yoksa tasarım kendi içinde boğulur. Başarılar.
Yorumları Bir Defa Okuyup Takip Etmeyen İçin "Bu Üye Hep Çalıyo" İmajı Oluşacaktır. Bu Zemini Hazırlamamaya Gayret Gösteriniz Yarın Sizin de Başınıza Gelebilir.
Yorumları Bir Defa Okuyup Takip Etmeyen İçin "Bu Üye Hep Çalıyo" İmajı Oluşacaktır. Bu Zemini Hazırlamamaya Gayret Gösteriniz Yarın Sizin de Başınıza Gelebilir.
ne kızıyorsun yanı olabılır ben artık kımseye guvenemıyorum anladın mı neyse kımseye bısı yazmam tmam arkadasta yazmıs zaten ben koydum dıye ne pes felan yazıyorsunuz barın bey kardesım ok basarılarının devamı dıyorum..