Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ADALET BAKANLIĞI'nın logo yarışması

askdelisi64

🌱Yeni Üye🌱
DjbQ0.jpg

adalet bakanlığına gönderdiğim logo tasarımı yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

Benzer konular

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma olmuş ben beğendim
emeğinize sağlık

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kırmızının dışına çektiğin siyan kontür olmamalı bence genel olarak güzel

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:yes: çalışma geçer not almıştır. :wink:[/QUOTE]

:yes:

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
eski logoyla pek farkı yok , daha modern birşeyler yapılamazmı. bizim devlet kurumlarının logolarını pek güzel değil zaten.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
fbi_logo22.jpg

şu anki ve sizin tasarladığınız logodan daha şık ve ayakları yere basan logolar var. buda ABD nin adelet bakanlığı logosu . modern derken böyle bir şey kastedmiştim. font çok güzel bence

askdelisi64

🌱Yeni Üye🌱
fbi_logo22.jpg

şu anki ve sizin tasarladığınız logodan daha şık ve ayakları yere basan logolar var. buda ABD nin adelet bakanlığı logosu . modern derken böyle bir şey kastedmiştim. font çok güzel bence

reklam açısından türkiye daha belirli seviyeye gelememiş bunu sizde biliyosunz böyle bişey tasarlarsanız font tırnaklı die adamlar kabul etmezler bizim insanlarımıza şık ve hoş görünümden önce kolay okunabilir bişey lazım ve onun için kullandım. tabi orda toplanan kurul ne karar verir yine bilmiyorum. yorumun içinde teşekkür ederim bunuda değerlendirmeye alıcam

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
herşeyin belli bir düzeni vardır ve kuralı vardır bunların dışına çıkamayız ki sonuçta

Size katılmıyorum belli bir düzenek diye birşey yoktur tabikidi belli presodürler vardır ama bunlar modernize etmeye engel değildir.
Son zamanlarda yapılan ve onay görmüş belediye kurum dernek logolarını incelerseniz daha iyi anlıcaksınız .
E meğinize sağlık ama bence klasiğin dışına çıkmadığı için başarılı bulamadın

başarılar dilerim

askdelisi64

🌱Yeni Üye🌱
Size katılmıyorum belli bir düzenek diye birşey yoktur tabikidi belli presodürler vardır ama bunlar modernize etmeye engel değildir.
Son zamanlarda yapılan ve onay görmüş belediye kurum dernek logolarını incelerseniz daha iyi anlıcaksınız .
E meğinize sağlık ama bence klasiğin dışına çıkmadığı için başarılı bulamadın

başarılar dilerim

ne diyelim sağol yinede ama kurul ne karar vercek bakalım ve sonuçlar açıklanınca size yazarım

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmanıza iyi kötü demekten ziyade bir başka konuya dikkatinizi çekmek istiyorum.
İlk bakışta terazideki dengesizilik hemen dikkati çekiyor ve olumsuz bir algı oluşturuyor.
Çünkü adalet anlayışında terazi kefelerinin birbirine eşitliği ilk dikkati çekmesi gereken unsurdur.
Belki perspektif olarak dengede bir terazi görüntüsü koymak istemişsiniz ama bana göre olmamış.
Çalışmanızda perspektifin gerekleri olmadığı için görüntü iki boyutlu görünüyor ve bir kefesi ağır gelen terazi görüntüsü veriyor.
Ağır gelen kefedeki nedir acaba? Tam anlaşılmıyor.

Vasat bir çalışma olmuş malesef. Ama dediğim gibi dengesizlik gözü en fazla tırmalayan şey olmuş çalışmanızda.

Selamlar.

askdelisi64

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmanıza iyi kötü demekten ziyade bir başka konuya dikkatinizi çekmek istiyorum.
İlk bakışta terazideki dengesizilik hemen dikkati çekiyor ve olumsuz bir algı oluşturuyor.
Çünkü adalet anlayışında terazi kefelerinin birbirine eşitliği ilk dikkati çekmesi gereken unsurdur.
Belki perspektif olarak dengede bir terazi görüntüsü koymak istemişsiniz ama bana göre olmamış.
Çalışmanızda perspektifin gerekleri olmadığı için görüntü iki boyutlu görünüyor ve bir kefesi ağır gelen terazi görüntüsü veriyor.
Ağır gelen kefedeki nedir acaba? Tam anlaşılmıyor.

Vasat bir çalışma olmuş malesef. Ama dediğim gibi dengesizlik gözü en fazla tırmalayan şey olmuş çalışmanızda.

Selamlar.

şöyle anlatayım dairenin içinde siyah ve beyaz alanlar kullandım bunun nedeni iyi ve kötü adalet ve adaletsizlik ne anlamak istersen artık. siyah alandaki beyaz kefe adaletsiz sanılan ortamda bile adaletin ağır bastığıdır ve hukuk kitabını kefenin üzerine yerleştirdim terazideki dengesizlik bu yani ayrıca çalışmada hiç perspektif kullanmadım bunuda ayrıca belirteyim

gp ahsi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence bu logo işi birazda kültür meselesi ABD nin bütün logo ları böyle , bu tür logo lar bizim kültürümüzü yansıtmıyor . bu arada emeğinize sağlık 2 arkadaş çalışarak bişeyler yapmış .
1. logoya yorumum öncelikle emek verilmiş ama gerçekçi olmak lazım tasarımı geçtim çok fazla renk var beyaz o kadar az ki adamlar bunu herşeyin üstüne basacaklar bu logoyu basmaya kalksalar maliyet fazla olacak tabii 2.si tasarıma gelelim tasarım da hiç bir esipiri yok
yani mesaj yok 1. liğe oynamak için daha fazla şeylerin olması lazım bi kere başta terazi ve kılıcın kesin olması lazım tabi bence ...
2. logo 1.ciye nibeten daha iyi en azından göze hoş geliyor ama o logo da bir çember içine alınsa daha iyi olabilir miş ...

SON OLARAK ELİNİZE SAĞLIK DİYORUM....SONUÇTA EMEK VERMİŞSİNİZ...eer seçerlerse 1. olacak logoyu sabırsızlıkla bekliyorum.... İYİ ÇALIŞMALAR

bfitoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adalet bakanlığı logosu ama ufak bir ayrıntı terazi dengede değil yani adil değil, yanlış düşünüyorda olabilirim...

mr.grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aynı çerçeve içinde daha modern tasarımlara yer vermenin zamanı geldi bence daha modern tasarımlara yelken açmak gerek.....Adalet denildigindede zaten ilk akla gelen TERAZİ olacaktır...Bizler GRAFİK TASARIMCILAR olarak daha farklı düşünmeliyiz daha çarpıcı daha dikkat çekici hem görsel ana tema ile dikkat çekmek hemde yaptıgınız ana fikir ile ilgi çekmeliyiz..teşekkürler....