Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ADALET BAKANLIĞI'nın logo yarışması

mr.grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
reklam açısından türkiye daha belirli seviyeye gelememiş bunu sizde biliyosunz böyle bişey tasarlarsanız font tırnaklı die adamlar kabul etmezler bizim insanlarımıza şık ve hoş görünümden önce kolay okunabilir bişey lazım ve onun için kullandım. tabi orda toplanan kurul ne karar verir yine bilmiyorum. yorumun içinde teşekkür ederim bunuda değerlendirmeye alıcam

Bu konuda size katılmıyorum Türkiye bence reklam konusunda gelişmiş ülkelerden biri diye düşünüyorum......Ayrıca ben ABD nin logo sunu begenmedim Gazoz kapagını andırıyor...teşekkürler..

Ugurcum

🌱Yeni Üye🌱
Çalışma güzel , fakat 1.lik için yeterlimi tartışılır.. Ellerine sağlık ..

askdelisi64

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler. cuma gününü bekliyorum ne olacak bekleyip görcem artık

vosken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok fazla figür var, detay. Tasarımda önemli olan az şeyle cok şey anlatmak, ayrıca süsleme yapmısınız. Keşke bir şeye odaklansaydınız teraziye.

gokhankuskapan

🌱Yeni Üye🌱
ADALET BAKANLIĞI LOGOSU TASARIM YARIMASI SONUCU
Adalet Bakanlığı Logosu Tasarım Yarıması Seçici Kurulu,
1- Prof.Dr. Vedat Özsoy,
(TOBB ETÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı)
2- Prof.Dr. Uğurcan Akyüz,
(Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı)
3- Doç. Çiğdem Demir,
(Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi)
4- Akın Çakın,
(Adalet Bakanlığı Strateji Gelitirme Bakanlığı Bakanı)
5- Meral Kaya’dan
(Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı)
olumaktadır.
Seçici Kurul tarafından 581 katılımın, 12 Ağustos 2011 ve 15 Ağustos 2011
günlerindeki değerlendirme çalımaları sonucunda oybirliği ile eserlerden hiçbirinin Adalet
Bakanlığının ihtiyacını karılamadığı sonucuna varılmı ve hiçbir esere ödül verilmemitir.
Tüm katılımcılara teekkür eder, çalımalarında baarılar dileriz

İLGİNÇ...!

askdelisi64

🌱Yeni Üye🌱
ADALET BAKANLIĞI LOGOSU TASARIM YARIMASI SONUCU
Adalet Bakanlığı Logosu Tasarım Yarıması Seçici Kurulu,
1- Prof.Dr. Vedat Özsoy,
(TOBB ETÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı)
2- Prof.Dr. Uğurcan Akyüz,
(Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı)
3- Doç. Çiğdem Demir,
(Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi)
4- Akın Çakın,
(Adalet Bakanlığı Strateji Gelitirme Bakanlığı Bakanı)
5- Meral Kaya’dan
(Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı)
olumaktadır.
Seçici Kurul tarafından 581 katılımın, 12 Ağustos 2011 ve 15 Ağustos 2011
günlerindeki değerlendirme çalımaları sonucunda oybirliği ile eserlerden hiçbirinin Adalet
Bakanlığının ihtiyacını karılamadığı sonucuna varılmı ve hiçbir esere ödül verilmemitir.
Tüm katılımcılara teekkür eder, çalımalarında baarılar dileriz

İLGİNÇ...!

böyle şey mi olur ya bu kurul demek ki hiç bişey bilmiyo

gp ahsi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
küfretmemek için kendimi zor tutuyorum....

lan tamam 1.ci seçmeyecen bari güzel olan çalışmalara 2. lik 3.lük ver yok ... ya yarışma yapmayın yapıncada bi 1. seçin ne lan bu dalga geçer gibi.... yok arkadaş ben oynamıyorum..... sen o kadar emek ver karşılığında 1. logoyu bile göreme ..... buna sebep olanları ALLAH a emanet ediyorum .....

askdelisi64

🌱Yeni Üye🌱
lan tamam 1.ci seçmeyecen bari güzel olan çalışmalara 2. lik 3.lük ver yok ... ya yarışma yapmayın yapıncada bi 1. seçin ne lan bu dalga geçer gibi.... yok arkadaş ben oynamıyorum..... sen o kadar emek ver karşılığında 1. logoyu bile göreme ..... buna sebep olanları ALLAH a emanet ediyorum .....

aynen öyle kardeşim

argun ertekin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu işin suyu çıktı artık. Bir yarışmada birincinin olmaması çok saçma. Bu konuda yasal düzenleme mi yapılacak ne yapılacaksa yapılsın ve bu durumun önüne geçilsin artık hukuki olarak. Yarışmanın amacı seçici kurulun beklediği sonucu yakalamak değil, yarışmaya katılanlar arasındaki çalışmalar arasından en beğenileni seçmektir. Yarışmada değerlendirme yapılırken yarışan çalışmalar referans alınır ve tüm çalışmalar arasında bir derecelendirme yapılır. Seçici kurul denilen insanların kafasındakiler referans alınmaz. Eğer beklenen bir sonuç varsa fakat hiçbir çalışma bu sonuca ulaşamamışsa sonuca en çok yaklaşan çalışmadan başlanarak bir derecelendirme yapılır. Seçilenler kullanılır ya da kullanılmaz.

Ben bu yarışmaya çalışma göndermedim. Sonucun böyle olacağını tahmin etmiştim çünkü.

Tasarımcıya para vermek istemeyen her kurum 100 000 TL ödüllü yarışma düzenlesin o zaman. Sonra ödüle layık çalışma olmadığına karar versin ve haklarını elinde bulundurduğu bir sürü çalışmaya sahip olsun. Saçmalık!

vosken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birinci degil de en azından 2. ve 3. seçilebilir. Tpao nun yarısmasındaki gibi. cok da büyük paralar degil bunlar.

askdelisi64

🌱Yeni Üye🌱
Bu işin suyu çıktı artık. Bir yarışmada birincinin olmaması çok saçma. Bu konuda yasal düzenleme mi yapılacak ne yapılacaksa yapılsın ve bu durumun önüne geçilsin artık hukuki olarak. Yarışmanın amacı seçici kurulun beklediği sonucu yakalamak değil, yarışmaya katılanlar arasındaki çalışmalar arasından en beğenileni seçmektir. Yarışmada değerlendirme yapılırken yarışan çalışmalar referans alınır ve tüm çalışmalar arasında bir derecelendirme yapılır. Seçici kurul denilen insanların kafasındakiler referans alınmaz. Eğer beklenen bir sonuç varsa fakat hiçbir çalışma bu sonuca ulaşamamışsa sonuca en çok yaklaşan çalışmadan başlanarak bir derecelendirme yapılır. Seçilenler kullanılır ya da kullanılmaz.

Ben bu yarışmaya çalışma göndermedim. Sonucun böyle olacağını tahmin etmiştim çünkü.

Tasarımcıya para vermek istemeyen her kurum 100 000 TL ödüllü yarışma düzenlesin o zaman. Sonra ödüle layık çalışma olmadığına karar versin ve haklarını elinde bulundurduğu bir sürü çalışmaya sahip olsun. Saçmalık!

bizim gönderdiğimiz logolardan hiç birini kullanamazlar çünkü yasal işlem başlatabiliriz hem seçilmedi desinler hemde içinden herhangi birini kullansınlar olur mu öyle şey herkesin çalışması pc de kayıtlıdır zaten

argun ertekin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şartnameyi tekrar inceledim. Bu yarışma için seçmediği eserin hakkını talep etmiyor. Ama bazen şartnamelerde yarışmaya gönderilen her eserin seçilsin seçilmesin kullanım hakkının yarışma düzenleyicisinde olduğunda dair bir madde de olabiliyor. Buna istinaden yazdım.