Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence üstteki üçgeni 120 derece döndür adf yazısınında fontunu değiştirip bir dene. güzel olmuş. birde üçgene prizma gibi bir perspektif yakalarsan güzel olur
Çok kesik ve net olmayan bir çalışma gibi geldi bana...Daha net olmasından yanayım. Kullandığınız şekiller hem kalabalık göstermiş hemde gözüme hoş gelmedi.. Anlaşılırlığı açısındanda sorunlar görüyorum...
logonuzdaki yazıları ve şekilleri çok dağınık gördük. birbirinden çok kopuklar. ve şekillerde birbirine çok zıt olmuş tamamlayıcı değil. daha az şekil kullanabilirsiniz. biraz toparlayıp sadeleştirin. tarih yazısı o şekilde hiç olmamış. çalışmalarınızda başarılar dilerim.:rofl::rofl::rofl:
elinize sağlık, güzel çalışma. ama 1997 yazısı tepetakla olmuş, tamamen kaldırmanızı öneririm, veya belki başka bir yerde daha uygun kullanılabilir. iyi çalışmalar...
Logo çok kopuk duruyor. çok fazla kesik çizgi çok fazla ekleme çıkarma yapmassın. Özellikle kullandığın font logoyu bir arada tutucağına kullandığın şekil yüzünden daha çok bölmüş A harfi üçgene oturtulsaydı belki yatay bi font kullanmamış olsaydın harfleri kesmesen ve tarihi yuvarlağa döndürmemiş olsan daha fazla bir arada bir logo olabilirdi diye düşünüyorum. Emeğine sağlık