Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Adobe After Effects & Adobe Premiere ile Reklam yapmak

DreamDesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese merhabalar, 8. sınıf öğrencisiyim ve teknoloji tasarım hocamız reklam yapmamızı istiyor..
Üst kademedeki tasarımcılara hangi programları kullanabilirim diye sorduğumda bana premiere'i önerdiler. Araştırırken adobe after effects denen bir şeye rastladım. Premiere'i az çok biliyorum effect eklemeyi, video kaydetmeyi gibi.. Ancak after effects hakkında hiçbir bilgim yok.
Bana biraz zaman ayırıp yardım edebilecek olanlara minnettar olurum, teşekkürler :)

Benzer konular

Gökhan Alkaç

🌱Yeni Üye🌱
Artık internet var diye öğretmenler ödev vermenin suyunu çıkardı. Öğretmenin sana reklam nasıl yapılır? hangi programlar kullanılır? ve bu programlar nasıl kullanılır'ı öğretmeden böyle ödev vermesi bence suçtur, şikayet edin. Ne kadar zamanın var bilmiyorum ama öyle çabucak öğrenilecek şeyler değil. Premiere'yi hadi bir günde öğrenirsinde, After Effects'i öğrenmen haftalar belki aylar alır. Programları öğrendikten sonra birde fikir bulman gerek en zor işde budur zaten.

DreamDesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Artık internet var diye öğretmenler ödev vermenin suyunu çıkardı. Öğretmenin sana reklam nasıl yapılır? hangi programlar kullanılır? ve bu programlar nasıl kullanılır'ı öğretmeden böyle ödev vermesi bence suçtur, şikayet edin. Ne kadar zamanın var bilmiyorum ama öyle çabucak öğrenilecek şeyler değil. Premiere'yi hadi bir günde öğrenirsinde, After Effects'i öğrenmen haftalar belki aylar alır. Programları öğrendikten sonra birde fikir bulman gerek en zor işde budur zaten.

Sayın Gökhan Alkaç, bana verilen ödevin öyle çok şatafatlı olması beklenmiyor zaten, ancak ben öyle yapmak istiyorum. Fikir hazır, Premiere programı için de efekt ekleyip videoyu kısaltma kesme gibi temel bilgilerin içerdiği bir video var elimde.. Adobe After Effects programının da temel özelliklerini içeren bir video olursa harika olur...

Gökhan Alkaç

🌱Yeni Üye🌱
Kadir Köymen'in sitesinde After Effects ve Premiere Türkçe başlangıç dersleri var, dersleri izleyerek öğrenebilirsin. İnternet ortamında da çeşitli Türkçe ve Yabancı dillerde dersler var araştırmanı tavsiye ederim. İşin zor kolay gelsin.

https://www.kkymn.com/

DreamDesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tavsiyeniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim :) sağolun

Gökhan Alkaç

🌱Yeni Üye🌱
Bu sitede adamı illet ediyor. Zırt-pırt çıkarıyor beni siteden.
Montaj dersleri başlığının altında.