Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Adobe Photoshop CS2 9.0 TR Yardım Lütfen

cancan1212

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar ben Adobe Photoshop CS2 9.0 Türkce Kullanıyorum.Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
Mesela kız arkadasımla benim bir fotoğrafımı yan yana koyum birleştirmek istiyorum...Bu ve bunun gibi Düzenlemeleri nasıl yapabilirim.
Bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yardımlarını bekliyorum :sad:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Fotomontaj ve fotomanipülasyon derslerini araştırınız biraz bilgi toplayın takıldığınız yerler olursa size yardımcı olabiliriz...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Sitemizde photoshop bölümünü incelerseniz sorularınıza yanıt bulacaksınız.Ayrıca photoshop orjinal dili (ingilizce) ile kullanmanızı tavsiye ederim.Hem sitemizde hem diğer sitelerde anlatımlar hep ingilizce versiyonu baz alınarak hazırlanıyor.

cancan1212

🌱Yeni Üye🌱
Sizin yardımcı olmanızı isterdim ama sağlık olsun biraz bilgi toplayım.Yinede Çok Tşk ederim ilgilendiğiniz için :)

pilot43

🌱Yeni Üye🌱
Yandin be bunlar zor ya daha basit programlar var onlari ören sen daha iyi daha hizli sevindirisin sevgilini

Hadi kolay

muzo2123

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım ben sana kolayını diyeyim iki remide açacan fotosopta sonra istediğin bi manzara felan varsa onuda açacan yerleştirme amaçlı
kesmek istediğin resme tıklaycan mesela önce kendikini tıklayacan daha sonra "L" tusuna basıp kesmek istediğin yerleri işaretleyecen sonra araç çubuklarından en yukarda ok işareti var (move tool) seçip işaretlediğin yeri taşımak isteddiğin yere fare yardımıyla sürükleyip taşıyacaksın daha sıonrada contrast ayarı felan verebilirsen ver maksat resimler sırıtmasın biri karanlık biri aydınlık olmasın gibi....insaallah yardımım dokunmuştur...

antibioticc

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.antibioticc.com
arkadasım bence suan cok guzel egıtımler var nette bendede var suan turkce ve profosyonel egıtımler onları ızle resmını yanyana koymakla kalma hem kendını gelıstır hemde guzel seyler yaparsın