Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
içerisinde 63 adet ders ve pek örnek çalışma bulunan CHIP Dergisinin 2009/01 sayılı dergisinin özel DVD'sinden elde edilmiştir. Bu set sayesinde Adobe Photoshop'un acemi kullanıcıları bile ileri düzey de resim düzenleme ve grafik oluşturma bilgisine kavusabiliyor.
Çok teşekkürler free limitim yeterse indireceğim :artipuan:
Buarada bende link birleştirme programı yok artık Bu rapidleri indirdikten sonra partları nasıl birleştiriyorduk; onuda anlatır mısınız acaba? Hatırlamıyorum da :utann:
Çok teşekkürler free limitim yeterse indireceğim :artipuan:
Buarada bende link birleştirme programı yok artık Bu rapidleri indirdikten sonra partları nasıl birleştiriyorduk; onuda anlatır mısınız acaba? Hatırlamıyorum da :utann:
Sayfaya daha önceden üyeliğim varmış ne şekilde üyelik yaptım hatırlamıyorum hiç ama sanırım artık daimi üyeniz olucam sorularım çok olacaktır hızlı cevaplar isterim
benim bir sorum olucak web tasarım okuyorum ve ps yi web template tasarlamak için ögrenmek istiyorum.Videoda web tasarımıyla ilgili bana yardımcı olacak konular varmıdır?