Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adobe premiere de render kalitesi konusunda yardıma ihtiyaç 1
adobe premiere de render aldığım zaman renderlanmış video herzaman daha düşük kalitede oluyor, bu boyun eğilinmesi gereken bi durum mu yoksa bi çözümü varmıdır, yardımcı olanlaraşimdiden teşekkürler
proje ayarlarında problem olabilir pal 4/3 25 frame ordaki ayarlar böyle olmalı veya export ayarlarını ve proje ayarlarının bi resmini koyarsan daha iyi olur
encoder ayaarlarıyla oynayınca orjinaline çok yakın kalitede bi görüntü aldım saniyede akan bit sayısını en yükseğe ayarladım frame sayısınıda 24 yaptım. teşekkürler yardım için...
render olayının ekran kartıyla bir ilgisi var mıdır? bide montajda kullanıcağım görüntüleri dvd den, avi ye rip liyorum görüntü kalitesinde bir düşme oluyormudur, oluyorsa olmamasını sağlamanın bir yolu var mıdır...
bildiğim kadarıyla render olayında eski sistemlerde ekran kartının önemli bi rolu yoktu diye biliyorum ama şimdiki yeni çıkan sistemlerde ekran kartının nın görüntüye atılan efeklerin takılmadan oynamasında ve render de ciddi rolu var...