Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Adobe Premiere Video Boyutu Çok büyük Oluyor..

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
Adobe Premiere de yaptığım videoları render'leyince çok büyük yer kaplıyor.. bunun için ne yapabilirim?

bazı program isimleri buldum canopus procoder ve tmpgenc. Bunları indirdim ama kullanamıyorum.

yardımcı olurmusnuz?

cagatay95

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım internette Xvid olarak arat indir.(Xvid bir codec'tir.)Sonra kur.After Effects te render alırken Best Setting ten Format Settings ten Xvid i seç.Çok az bir boyutta videolarını rnderleyebilirsin;)

bziya

🌱Yeni Üye🌱
Adobe Premiere de yaptığım videoları render'leyince çok büyük yer kaplıyor.. bunun için ne yapabilirim?

bazı program isimleri buldum canopus procoder ve tmpgenc. Bunları indirdim ama kullanamıyorum.

yardımcı olurmusnuz?

premiere sürümün 2.0 mı yoksa CS3 mü yada CS4 mü bildirirsen yardımcı olabilirim.

oous

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tarlajans.com
ücretsiz olarak huffyuv codec'ini indire bilirsin
sonra export ayarlarında file type'den microsoft avi yi seç
compressor dan huffyuv u seçersen kaliteli ve daha küçük boyutta çıkar

Son düzenleme:

madlion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
render alırken encoder kullanacaksın yoksa premiere direkt olarak DV sıkıştırılmamış dosya verir. Piyasada bulunan en iyi encode programı ise "Sorenson Squeeze" ama paralı :)) Bunu artık sen nasıl aşacağını bilirsin. (Bir çok formata çıktıyı verirken karelenme gibi saçmalama yapmıyor. düşük çözürlüğe indirsen dahi gayet kaliteli sonuç vermekte.)