Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Adobe select object export

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar, İnDesign da select object export tadında bir seçenek yada plug-in yada script bir başka yol varmıdır.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
dışarı ne olarak aktarmak istiyorsunuz ? (jpeg, pdf) ne yapmak istediğinizi biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba, 100 sayfalık bir iş var elimde imajların üstüne çeşitli yazılar ekledim. Her imaj 4-5 metre civarında bunların ebatları farklı birbirinden. Hepsini ayrı ayrı Pdf yapmak istiyorum indesignda fakat açmak açmak uzun süreceği için ve bu işlerin devamı geleceği için hızlı bir çözüm bulmaya çalışıyorum.

Hatta exel e yazacağim en boy ebatlara göre sayfalar açabiliyorsa oda mükemmel bir çözüm olabilir.

İllistrator den denedim ama freehand gibi imajlara hızlı çalışamıyorum biryerden sonra çok kasmaya Başlıyor. Dediğim gibi bu işin ebatları farklı neler 60-70-80 ve boylar da cok farklı hepsi çıkış yolu bulmak ve işin benden alacağı enerjiyi düşürmeye çalışıyorum. Yardım pls

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Photoshop CC 2014 nedeyin adobenin imaj işleme programı :) ve mümkünse iyi bir bilgisayarda kullanın memun kalırsınız hızından