Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş çalışmalarım-Evrennist

Evrennist

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar yeni bir grafikerci olarak sizlere yaptıgım bırkac afişi göstermek ıstedım sızlerın o cok muhterem yorumlarınızı beklıyorum :)

88523643.jpg

( bu afiş arkadaşlar proje odevi için yapılmıstır)

afis3.jpg

(bu ise ögrenci kulubu için yaptıgım ufak bı calışma)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba dostum üstteki arkadaşına yaptığın çalışman diğerine göre daha güzel olmuş elinize sağlık..

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Üstteki çalışma daha hoş olmuş. alttaki çalışmada aynı efektler kullanmışsın ve ölçüsüz kullanmışsın. onların değerlerini düşürebilir veya stroke efekti verebilirsin( beyaz yazı altına sarımsı efekt pek olmamış ) Daha güzel afişler çıkaracağına eminim. dekupelerin güzel görünüyor. Emeğine sağlık.Başarılar...

Evrennist

🌱Yeni Üye🌱
Üstteki çalışma daha hoş olmuş. alttaki çalışmada aynı efektler kullanmışsın ve ölçüsüz kullanmışsın. onların değerlerini düşürebilir veya stroke efekti verebilirsin( beyaz yazı altına sarımsı efekt pek olmamış ) Daha güzel afişler çıkaracağına eminim. dekupelerin güzel görünüyor. Emeğine sağlık.Başarılar...

Alttaki afiş te beyaz yazının üstüne sarı olmasının nedeni tırdan gelen ışık yapmak istemem akşamları arabaların önündeki ışıktan söz ediyorum. onu düşününerek sarıyı kullanmıstım,fakat belli olmuyor sanırım ,dediğin gibi daha güzel olabilirdi kısıtlı zaman için bukadarı oldu :) teşekkürler güzel yorumun için..

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Mesleki anlamda yeniyken dilerseniz şunda anlaşalım. Mesleğimizin adı "Grafikerci" değil, "Grafiker" dir. Çalışmalarınıza dönecek olursak gereksiz efectlere bu kadar yoğunluk vermemenizi öneririm...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
sade çalışmalar her zaman daha çok hoş oluyor bu kadar çok efekte gerek yok
eline sağlık

Evrennist

🌱Yeni Üye🌱
Mesleki anlamda yeniyken dilerseniz şunda anlaşalım. Mesleğimizin adı "Grafikerci" değil, "Grafiker" dir. Çalışmalarınıza dönecek olursak gereksiz efectlere bu kadar yoğunluk vermemenizi öneririm...

slm arkdasım mesleki düzeltmene cok güldüm gercekten :) nedenini sorucak olursan. ben yeni 1 grafiker deilim grafikerler.net anlamında grafikerciyim ;) umarım nedemk istedimi anlamıssındır!! (anlamadıysan siteye yeni kaydolmamdan dolayı grafikerci yazdım ;)) onun haricinde efectler için soyledıklerın için saol :)

Son düzenleme: