Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş Çalışmalarım

serseri18

🌱Yeni Üye🌱
Bu Benim İlk Afiş Tasarımım...
lafikopyaqq3.jpg

Buda İkinci Afiş Afiş Tasarımım...

i8668_0012.jpg

:cool1:

Yorumlarınızı Bekliyorum ....

Son düzenleme:

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
1 nci afiş tede . alttaki yazılar okunmuyor birbirine çok girmiş.

İkinci afişteki cazgırarsız tiyatro topluluğu na uyguladığınız yana doğru olan transfrom çalışmayı basit göstermiş. Neden yazı transform kurallarına uymadınız ? Yana doğru açılırken çok açmışsınız.

Fontlardaki seçimi biraz daha iyi olabilirdi...
diğer yönden çalışmalar fikir olarak güzel. Çalışmalarınızın devamını görmek isterim =)

_fatos_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. için yorum yapamıycam
2. çalışman daha derli toplu tipografi hakkında bilgi edinmelisin fontlar çok önemli...
başarılarının devamını diliyorum
ellerine sağlık...

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bizimle paylaştığınız için teşekkürler kendi adıma iki çalışmanızın da kompozisyonları çok beğendim bana göre tek sorun tipografi. Kompozisyona uymayan fontlar kullanılmış sadece 2. afişteki oyuncu bilgileri fontu bence doğru seçim.

İyi Çalışmalar. ;)

Psikolog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fontlar

Bir çalışmada en göz alıcı işlerden bir taneside fontlar. tasarıma göre fontların iyi seçilmesi, herşeye hitap etmeli. ama yine de güzel bir çalışma. ellerine sağlık

babacan04

🌱Yeni Üye🌱
birinci tasarım güzel bir şekilde uymuş ama ikinci resimdeki üst yazıyı genişlik olarak çok açmışsın onu biraz daraltsan iyi bi görüntü verirdi bana göre yinede güzel bi tasarım olmuş ellerine sağlık

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu forumdaki ilk mesajımı bu şekilde yazmak istemezdim ama dolaşırken gördüm ve yorum yapmak istedim affınıza ve hoşgörünüze sığınırak. Arkadaşımızın çalışmaları güzel omuş genel itibariyle ama eksik duruyor. Bunu muhakkak kendiside fark ediyordur. Font ve renk problemi var. "Cazıgırlar" bu kelimede çok basık yazılmış. Güzel Çalışmalarının devamını diliyorum

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazılar işi bozuyor

can.1988

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışmada kadını dekubesi olmamış kenarlara biraz yumuşata bilirsin resim olarakta hep aynı yer var kadın ya sağa yada sola veya arkasaına dönmüş başka sahneler yok mu

2. çalışmada ise ipi iki kere kullanmışsın bir yazıyı yazarken birce resimde ikisini aynı anda kullanmam bence çalışmayı bozmuş