Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş Çalışmam''Mekke'nin Fethi ''[Devam Ediyor]

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmayı yorumladığımızı biliyorum ama.... "Anadolu Gençlik Kartal" ne demek yahu. nasıl bir cümle yada nasıl bir isim.. eksik gelmedimi size.. Sanki Anadolu Gençlik Kartalı" demek gerekiyor gibi Yada "Anadolu'lu Genç Kartal".... :S

[emrahbay]

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emrahbay.com
Merhaba arananadam

Anadolu Gençlik Kartal, Anadolu Gençlik Derneğinin Kartal ilçe teşkilatıdır ve istanbulda her ilçede bir teşkilatı vardır tabii Türkiye genelindede.

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
fontlarda belki küçük degişiklikler olabilir.Bende arkadaşlar gibi "kabe" görselinin daha net olması kanısındayım_Emeginize saglık

[emrahbay]

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emrahbay.com
KABE ön plana getirdim nasıl olmuş acaba ?

yen31sf9.jpg

digitali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
affınıza sığınarak

tarih-saat-yer
program-davetli
yazamaya gerek varmı:sleepy:

istanblue_34

🌱Yeni Üye🌱
ellerine saglık konun güzel ama arkadasımızın 2. yaptıgı afiş daha iyi enkleri birbirinden ayırıcı özellikler kullanmak cok önemli..

ASTecH

🌱Yeni Üye🌱
Afişin ikinci çalışması daha içlerinde en iyisi.
Gerek görsel gerekse estetik olarak hoş olmuş.

HardNRoll

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana kalırsa ilk yaptığın tasarım daha hoştu, bende agd'nin bahçelievler tasarımlarını yapıyorum.

karanfil54

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık kardeşim hepside birbirinden hoş güzel ve ilgi çekici olmuş fakat son çalışma daha hoş gibi birde önceki arkadaşında söylediği gibi tarih-saat-yer ve program-davetli olması biraz hoş durmuyo gibi olmasa daha iyi durur bence

fakat bunlar benim görüşüm

eline emeğine sağlık...

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk çalışmanı geçende inceledim gerçekten amacına uygun bir çalışma ve renk uyumu söz konusuydu... şuan bakıyorumda yönlendirmeler seni bayağı etkilemiş olucakki yapılan yorumlara aldırış etmeden son haline baktımda bana bir takvim yaprağını anımsatmaya başladı
herşey senin hayal gücünde ve parmaklarının ucunda olan birşey yaptığın işi gerçekten seviyorsan neyin nasıl olucağını bilmelisin... çalışmalarında başarılar dilerim