Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş olarak da kullanılan bazı reklam çalışmalarım

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
maltepe ders(h)anesi..."h" harfi unutulmuş sanırım.Başka da bir eksik göremiyorum...iyi çalışmalar

deren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
''empty''ye katılıorum ılk calısma fazla abartılı olmus yanı ınsan bakınca nereyı okusam dıe dusunuor biraz daha sade olsaydı daha guzel dururdu.emegıne saglık...

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
GÜzel Çalışmalar Ellerine Sağlık

tasarlayanadam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben kendi kriterlerime göre değerlendirdiğimde beğenmedim. Ama bu tamamen iş. Müşteri memnunsa ve ücretini de ödüyorsa sorun yok demektir.

isaydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
'H' harfi ile ilgili yorum, yapana göre haklı olabilir, ancak bu dershanenin kullandığı orjinal logo.

manu

🌱Yeni Üye🌱
Benim en çok dikkatimi çeken bütün afişlerde en az 3 değişik font kullanmanız. Hem gözü yoruyor, hem tasarımda bütünlüğü bozuyor. Dikkat dağıtıyor. Tipografi konusunda kendinizi geliştirmenizi öneririm.

hayal gözlü

🌱Yeni Üye🌱
grafikerliğe aday

güzel olmuş ama daha güzelde olabilirdi:sanat::sanat:

fatihtemel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fatihtemel.com
İçlerinde Maltepe dershanesi reklamı güzel bence ama 352 öğrenci kısmında efekt kullanılmadan biraz daha ön plana çıkarılsa daha iyi olacak gibi sanki. O kısımda "toplamda" yazısının da farklı renkte olması cümlenin akışı açısından ilk bakışta bir karışılık oluşturuyor.

Ben kendi kriterlerime göre değerlendirdiğimde beğenmedim. Ama bu tamamen iş. Müşteri memnunsa ve ücretini de ödüyorsa sorun yok demektir.
tamamına katılıyorum...:peace1:

formatus

🌱Yeni Üye🌱
daha çok müşterilerin isteklerine göre hazırlanmış çalışmalara benziyor. sanki bir fotoğrafçının elinden çıkmış gibi işler.daha güzel olabilirdi...kolay gelsin arkadaşım başarılar...