Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afis tasarimi

p3emo

🌱Yeni Üye🌱
bence calışmayı daha sade biçime getirirsen iyiolur. biraz karışıklık var gibi.

nevrez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlar dogrultusunda yenisini en kısa zamanda ekliyecegim tesekkur ederim arkadaslar

hsyinilahe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla pek iyi görmüyo film yaptıgı hiç falan iyi oolmamış logo bile güzel degil çok karmaşık karışık olmuş ? sinema yazı çok yanlış böyle olmaz...kardeş
grafikler böyle tasarımlar yapmaz

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
valla pek iyi görmüyo film yaptıgı hiç falan iyi oolmamış logo bile güzel degil çok karmaşık karışık olmuş ? sinema yazı çok yanlış böyle olmaz...kardeş
grafikler böyle tasarımlar yapmaz

yanlış anlamayın ama kullandığınız dilden ben hiç birşey anlamadım
kelimeler kesik cümleler düşük
bütün mesajlarınızda bu böyle
bunun bi sebebi varmı?

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
yanlış anlamayın ama kullandığınız dilden ben hiç birşey anlamadım
kelimeler kesik cümleler düşük
bütün mesajlarınızda bu böyle
bunun bi sebebi varmı?
horus bende bazen müdür gelicek felan diye yarıda kesiyorumda haklısın bu konuda ama benim anlamadığım bu nasıl bir cümle (grafikler böle tasarım yapmaz)

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
sadece görsellik olarak eliştirmek istiyorum ordaki beyazlı kadın çok seksii :D o afişte yer almaması lazım bence
teknik olarak
tipografilere ve renkleri dikkat derim
sol alttaki sinema yazısını birdaha belirtmene gerek yok ve alışveriş arabası fazlalık gibi
belki karmaşıklığı sadeleştirerek çözebilisin
kolay gelsin...

Pixdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hatali, amatör. Aliveris merkezi nekadar kücükte olsa devasa görünmeli. Jilet gibi Konmali oraya:) Reklamci gibi düsünemeyen Tasarimci olamaz... Sevgilerle...

GULİZARUNAL

🌱Yeni Üye🌱
Ben Arkadaşlarinin Dediğine Katiliyorum Fakat Bence Afiş Dediğin Daha Sade Ve Renkler Daha Uyumlu Olmali Ama Market Tasarimin çok Hoşuma Gitti Değişik Olmuş Bence Sadece Sadelik En Güzel Tasarimdir Bence Göz Yormaz

cok_yasa_kamil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hiç kimse market arabası için yorum yapmamış, ben yapmış olayım :)
market arabası binanın yarısını neredeyse kapamış ve çok düz bir araba, herhangi bir estetiği yok. daha şık market arabaları bulabilirsin :)

hiltonajans

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hiltonajans.com
ya bu çalışma çok basit kalmış logo hiç fena değil ama mesela mankenler amerikan vatandaşı ve renk uyumu birnbirlerinde yok bir kere buna dikkat etmelisin diğeri ten rengine hiç yaklaşamamış sonra bu film şeridinı çok gereksiz bir şekilde ilkokul çocuklarının çizimi gibi yapmışsın ve sonuna ayıcık koymuşsun bu çok amatör bir çalışma bizler senin iyiliğini isteriz lütfen eleştirileri dikkate al ve daha bütünlük yakalanacak başka bşr çalışma sun.Kolay gele

hiltonajans

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hiltonajans.com
ya bu çalışma çok basit kalmış logo hiç fena değil ama mesela mankenler amerikan vatandaşı ve renk uyumu birnbirlerinde yok bir kere buna dikkat etmelisin diğeri ten rengine hiç yaklaşamamış sonra bu film şeridinı çok gereksiz bir şekilde ilkokul çocuklarının çizimi gibi yapmışsın ve sonuna ayıcık koymuşsun bu çok amatör bir çalışma bizler senin iyiliğini isteriz lütfen eleştirileri dikkate al ve daha bütünlük yakalanacak başka bşr çalışma sun.Kolay gele market arabasını daha anlaşılır bir yere direkt fotograf koyarsan daha başarılı olacaktır.

ercu1

🌱Yeni Üye🌱
güzel yaratıcı bir çalışma ama bana biraz karışık geldi çok fazla resim kullanmışsın dostum

midiot

🌱Yeni Üye🌱
Gozume carpanlar...
1) Yesil ile kirmizi hicbir zaman anlasamadilar. (kendi logolariysa yapacak birsey yok tabii)
2) Bircok degisik tarz grafik kullanmissin, ornegin, onu ikiye dusurebilirsin. One cikartmak istedigin sey, digerlerinden farkli... gruplarsak eger{ bina, sepet/serit, resimler }
3) O seritteki deliklerin orantisiz olusu veya perspektif anlayisindaki problem,
4) Serit uzerinde 5 degisik resim kullanmissin, birinin disinda hepsinin arkaplan rengi beyaz,
5) El ve bebegin yanindaki ayicik tasmis,
6) Sepet cidden cok amator duruyor, onun icin arastirma yapabilirsin,
7) Goze hos gozukmesini istiyorsan, golgelendirmeyi ve isiklandirmasi ayni oranda olan resimler kullanmalisin.

Son düzenleme:

samedya

🌱Yeni Üye🌱
sağ kısıma iki bayan resmi koymak yerine birini sola alsaydın daha dengeli olurdu diye düşünüyorum. Bana göre güzel bi tasarımın sırrı denge ve ölçüden geçiyor.. Ellerine sağlık

AnoktaKADİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence alışveriş ve yaşam merkezi ayrıca marketler zinciri olan bir firma için hafif kalmış karışık bi çalışma olmuş .
böyle bi firma için vurucu bir kelime veya cümle yeterli olacaktır diye düşünüyorum
kolay gelsin.....saygılarımla

aaron1618

🌱Yeni Üye🌱
hımm bence olayı çok detaylı ele almışsın ve bu detayların hepsini tasarımda göstermeye çalışarak tasarıma gereğinden fazla anlam yüklemeye çalışmışsın. zedelemiş ve çok fazla hırpalamışsın tasarımı . aslına bakarsan bence sen bitirmişsin yinede devam etmişsin. umarım kırılmazsın eleştiriye

lirikajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resimler ve yazılar iç içe girmiş durumda, aşşadaki fotoğraf kareleri nedir hiç sorma..
madem adamlar zincir olmuş paraları var, sen ucuza kaçıp mousu elinden bırakma..

şimdi gece şiir yazılır mı yazılır.

yani tasarım bir süreçtir. Zaman ve sabır gerektirir, en iyi tasarımcı tanrıdır diyelim, oda koca dünyayı 6 günde yaratmış birazdaha emek lütfen...

genede böyle bir tasarım hakkında fikir almak yürek ister seni kutluyorum...

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir ekleme de benden... Afiş çalışmaları genellikle dik çalışılır çünkü logo, resim ve en altta bulunacak (herzaman olmayabilir) adres kısmı için bolca alanın olsun diye sen yatay olarak çalışmışsın ve herşey birbirine girmiş gibi.. O film şeridi olmamış. Dik çalışmayı dene