Neler yeni

Afiş ve broşür tasarımı

volkanince

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar arkadaşlar

İzmirde faaliyet gösteren eğitim kurumumuza "Ödüllü sınav" temalı afiş yaptırmak istiyoruz.

İhtiyacımız olan tasarımları mail olarak bizlere ulaştırabilecek ve karşılığında afiş başına ücret verebileceğimiz grafiker arkadaşlar arıyoruz.

İzmirde ikamet eden arkadaşlar kurumumuza şahsen müracat edebilir.İl dışında olanların portfolyo adreslerini bize mail yoluyla ulaştırmaları yeterli olacaktır.

Süremiz kısıtlı olduğundan en geç 12 aralık 2010 tarihine kadar müracat alınacaktır.

Teklifi değerlendirmek isteyen arkadaşlar volkanince77@hotmail.com adresine daha önce yapmış oldukları çalışmalarından örnekleri gönderebilir yada 0505 655 85 92 nolu telefondan ulaşabilirler.Çağdaş ve dinamik tasarımlarınızı bekliyoruz herkese başarılar.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

volkanince

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ilana ilgi gösteren,çalışma gönderen vede emek harcayan tüm arkadaşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.Arkadaşlarımızın yaptığı değerlendirme sonucu Sn.Rabia RAY hanımefendinin eseri kullanılmaya karar verilmiştir.Kendisine ve diğer tüm arkadaşlarımıza başarılar diler ,ilerideki çalışmalarımızda katılımlarını bekleriz.