Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afiş

PySqHoO31

🌱Yeni Üye🌱
s.a siteye dha yeni üye oldum bende yaptığım bi afişi yorumlarınıza sunuyorum =) ilk çalışmam benimde

22616799qt2.jpg

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Kolay anlaşılan bir yorum yapayım size.
Olmamış . Afişin ne olduğunu forumda bir çok konuda konuştuk ve anlattık, lütfen biraz inceleme yapın sonra tekrar deneyin grafik tasarımın bazı kuralları vardır ve siz hiç birisine uymamışsınız. Afiş dediğiniz görsel internette gezerken topladığınız bir takım brush lar ve efektlerden oluşmuş . Sadeliğe önem vermelisiniz. Dediklerimi yanlış anlamayın bunlar benim nacizane düşüncelerim.

PySqHoO31

🌱Yeni Üye🌱
Kolay anlaşılan bir yorum yapayım size.
Olmamış . Afişin ne olduğunu forumda bir çok konuda konuştuk ve anlattık, lütfen biraz inceleme yapın sonra tekrar deneyin grafik tasarımın bazı kuralları vardır ve siz hiç birisine uymamışsınız. Afiş dediğiniz görsel internette gezerken topladığınız bir takım brush lar ve efektlerden oluşmuş . Sadeliğe önem vermelisiniz. Dediklerimi yanlış anlamayın bunlar benim nacizane düşüncelerim.

yau ne yanlış anlaması =) foruma daha yeni üye oldum bu gece sabaha kadar forumu ezberlerim zaten daha yeni yaptım bunu benim için güzel ama siz daha bilgilisiniz tabi size göre bilmem nasıl öğrenicem yavaş yavaş işte birden olsa grafiker die gezerim saten yorumun için teşk.ama

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
afişin bi konusu bile yok. Gökhan beyin dediklerine katılmamak mümkün değil.

maniethic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu bi afiş deil olsa lsa illüstrasyonumsu bişe olabilir yanii

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar yeni geldi die çok yüklenmeyelim arkadaşım hoşgeldin foruma fakat çalışmana yorum yapmayacağım çünkü admine katılıyorum saygılar...

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
konu yoook düzen yoook işçilik yoook...çok araştırman lazımmm çooook

werzeba

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.innovationajans.com
Azim olsun yeterli ama mesajların içeriği önceden yazılsa hani şu forum kurallarında da anlatıldığı gibi...

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hiç bir şey anlamadım ve görsellik olarak çok fakir. Arkadaşlara katılıyorum.