Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

aforizmal activity

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Ve aşk..
Yok öyle bir şey, yatın uyuyun.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
- adolf hitler denilen manyak bile Eva' ya aşık olduğuna göre var bu işte bir keramet aşk mıdır nedir ben pek anlamam....

Bana kalırsa adolf kalbi dışında başka yerleriyle aşık olmuştur zira kalbi olduğuna inanmıyorum :wink:

'İmkansız,'' dedi gurur. ''Riskli,'' dedi tecrübe. ''Manasız,'' dedi ' mantık. ''Yine de denemeye değer,'' dedi kalp.'

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bana kalırsa adolf kalbi dışında başka yerleriyle aşık olmuştur zira kalbi olduğuna inanmıyorum :wink:

'İmkansız,'' dedi gurur. ''Riskli,'' dedi tecrübe. ''Manasız,'' dedi ' mantık. ''Yine de denemeye değer,'' dedi kalp.'

Oscar Wilde isimli arkadaş demiş ki ; ''Dünyanın en güçlü en dayanıklı kişisi de olsan, Sevdiğine her zaman yenik düşersin. ''

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Oscar Wilde isimli arkadaş demiş ki ; ''Dünyanın en güçlü en dayanıklı kişisi de olsan, Sevdiğine her zaman yenik düşersin. ''

Beni mutsuz eden bir sürü şey var ama favorim sensin. Diyen doğru demiş o halde :wink:

genc grafiker brc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok beğendim bunu ne kadar doğru anlatmış AŞK'ın Yok'luğunu...

Aşkı bilmeden âşık olan ergenlerdik biz. Sahi neydi ki aşk? Var mıydı yok muydu? Biz bunları bilmez hatta düşünmezdik âşık olurken. Hem, kim düşünürdü ki? Sonuçta bizim için aşk demek bir iki bakışmak, "facebook" tan mesaj atmasını beklemekten ibaretti. Tüm istediğimiz gelen kutusunda "selam" yazmasıydı. Bizi sevmesini beklemezdik. Daha doğrusu aklımıza gelmezdi. O bizim birinci önceliğimiz olmazdı hiç.
Sevmese bile zamanla sever diye hayallerimiz vardı ama. Hatta bizimle dalga geçmesini bile önemsemezdik çoğu zaman. Kağıt üzerinde ki "aşkım" lar yeterdi bize. Hatta "Seni çok seviyorum" demeye üşenip "s.ç.s." yazmasını bile sorun etmezdik. Ne fark ederdi ki bizim için? Ha uzun yazmış, ha kısa ne fark ederdi? Böyle durumlarda klasik bahanemize sığınır "önemli olan hisleri" derdik biz.
Hem, her ilişki de yeni bir sayfa açacak kadar da duyarlıydık. Önce geçmişe sayar söver, sonra "geçmiş geçmişte kaldı, benim her şeyim sensin" derdik. Ne var ki bizim her şeyimiz taş çatlasın 3–4 gün sürerdi. Sonra her şeyimiz, geçmişimiz olurdu. Bu seferde ona saymaya başlardık. Sorsalar zaten hiç sevmemiştik. O zaten öküzün/kaşarın biriydi. Kendimize şaşırırdık hep bu ilişkiler bitince. "Ben bir öküzün/kaşarın uğruna neler yapmışım" derdik.
İşte bizim aşkımız buydu. Anladığımız tek şey buydu aşktan. Ne derinine inmeyi düşünürdük aşkın, ne anlayabilmeyi. Hem, bunları kim düşünürdü ki?

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence sevgi, aşk vb. için en doğru ve güzel sözlerden biri şudur;

Kalbinizde ilk sıraya Allah'ı koymazsanız, hem Allah'ı kaybedersiniz, hem de ilk sıraya koyduklarınızı.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
'Üzülme.' der Mevlâna ve devam eder; 'Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun.
Tek kanatla uçulmaz zaten.'

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok beğendim bunu ne kadar doğru anlatmış AŞK'ın Yok'luğunu...

Aşkı bilmeden âşık olan ergenlerdik biz. Sahi neydi ki aşk? Var mıydı yok muydu? Biz bunları bilmez hatta düşünmezdik âşık olurken. Hem, kim düşünürdü ki? Sonuçta bizim için aşk demek bir iki bakışmak, "facebook" tan mesaj atmasını beklemekten ibaretti. Tüm istediğimiz gelen kutusunda "selam" yazmasıydı. Bizi sevmesini beklemezdik. Daha doğrusu aklımıza gelmezdi. O bizim birinci önceliğimiz olmazdı hiç.
Sevmese bile zamanla sever diye hayallerimiz vardı ama. Hatta bizimle dalga geçmesini bile önemsemezdik çoğu zaman. Kağıt üzerinde ki "aşkım" lar yeterdi bize. Hatta "Seni çok seviyorum" demeye üşenip "s.ç.s." yazmasını bile sorun etmezdik. Ne fark ederdi ki bizim için? Ha uzun yazmış, ha kısa ne fark ederdi? Böyle durumlarda klasik bahanemize sığınır "önemli olan hisleri" derdik biz.
Hem, her ilişki de yeni bir sayfa açacak kadar da duyarlıydık. Önce geçmişe sayar söver, sonra "geçmiş geçmişte kaldı, benim her şeyim sensin" derdik. Ne var ki bizim her şeyimiz taş çatlasın 3–4 gün sürerdi. Sonra her şeyimiz, geçmişimiz olurdu. Bu seferde ona saymaya başlardık. Sorsalar zaten hiç sevmemiştik. O zaten öküzün/kaşarın biriydi. Kendimize şaşırırdık hep bu ilişkiler bitince. "Ben bir öküzün/kaşarın uğruna neler yapmışım" derdik.
İşte bizim aşkımız buydu. Anladığımız tek şey buydu aşktan. Ne derinine inmeyi düşünürdük aşkın, ne anlayabilmeyi. Hem, bunları kim düşünürdü ki?

s.ç.s yazıp olayı geçiştiren bir aşıktan adam olmaz uzak dur derim bana kalırsa .. ne o öyle sçs.. çokmu işi varmışta kısaltma yazmış.. atommu parçalıyormuş.. modern tıbbın temellerini mi atıyormuş.. da kısaltmayla geçiştirmiş... yazacaksa yazsın adam gibi 10-15 sayfa dimi yani :)

genc grafiker brc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
s.ç.s yazıp olayı geçiştiren bir aşıktan adam olmaz uzak dur derim bana kalırsa .. ne o öyle sçs.. çokmu işi varmışta kısaltma yazmış.. atommu parçalıyormuş.. modern tıbbın temellerini mi atıyormuş.. da kısaltmayla geçiştirmiş... yazacaksa yazsın adam gibi 10-15 sayfa dimi yani :)

Destan yazsın benim gibi birine 10-15 sayfa az :D

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir anne atasözü derki;
git iceri caktırmadan say bakalim kac kişiyiz :)

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
kelimelerin uçuyor ama düşüncelerin yerde...

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Özledim, sinirliyken, derdime sırnaşmanı.

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
biz öyle mahluklarız ki bazen melekler insan yaratılmadıklarına üzülür; bazen de şeytanlar bizden olmadıklarına şükreder...

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gün gelecek şeytan Allahın huzuruna çıkıp , " affet Allahım insana uydum" diyecek

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
adamın biri; ben aslında kadınım ve uzun yıllardır anlatana ayıp olmasın diye erkek numarası yaptım demiş...

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
ağlamak yalnızken dürüsttür, sadece ihtiyacını karşılarsın.

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sabah metrobuslerinde, çakma beyefendilerin çakma kokularında duyuyorum afrikalı multecilerin umutlarını...
Her mezarcı bir kazık sanki, yarınlarındaki fildişi kulelerine...

Sardılar her yanı çinişi saatleriyle,
Bizimde zamanımız gelecek mesajı veriyorlar çöpleşmiş beyinlere...

Zabıtalardan başka kimsenin canını sıkmasalarda,
Ben inanıyorum yakınlarda çok işçinin ellerini sıkacaklar...

Öyle ya, mülteci demek umutlarını kopçasına naftalin yapan demek...
Kıvama gelişi sadece zamanın akmasıyladır...

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Sen ol da;
İster yâr' ol,
İster 'yara';
Lütfun da başım üstüne, kahrın da.