Gözleri pirinç tarlasının yeşiline konan bir çift kuş tedirginliği... Manyaklaşıyorum.
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 27 Ara 2013 #881 Gözleri pirinç tarlasının yeşiline konan bir çift kuş tedirginliği... Manyaklaşıyorum.
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 27 Ara 2013 #882 _Anathema_' Alıntı: Gözleri pirinç tarlasının yeşiline konan bir çift kuş tedirginliği... Manyaklaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Manyak halinde çikolataya batırılıp yiyilesi Kadınlar ve kediler canları nasıl isterse öyle davranırlar. Erkekler ve köpekler kendilerini bu fikre alıştırsalar iyi ederler.
_Anathema_' Alıntı: Gözleri pirinç tarlasının yeşiline konan bir çift kuş tedirginliği... Manyaklaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Manyak halinde çikolataya batırılıp yiyilesi Kadınlar ve kediler canları nasıl isterse öyle davranırlar. Erkekler ve köpekler kendilerini bu fikre alıştırsalar iyi ederler.
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 28 Ara 2013 #883 Value' Alıntı: Manyak halinde çikolataya batırılıp yiyilesi Kadınlar ve kediler canları nasıl isterse öyle davranırlar. Erkekler ve köpekler kendilerini bu fikre alıştırsalar iyi ederler. Genişletmek için tıkla ... Her yerde beni şapmanı çok seviyorum Şapmak kelimesi oldukça geniştir benim sözlüğümde <3 Konuşmak tehlikeli, susmak günahtır... demiş şairin biri...
Value' Alıntı: Manyak halinde çikolataya batırılıp yiyilesi Kadınlar ve kediler canları nasıl isterse öyle davranırlar. Erkekler ve köpekler kendilerini bu fikre alıştırsalar iyi ederler. Genişletmek için tıkla ... Her yerde beni şapmanı çok seviyorum Şapmak kelimesi oldukça geniştir benim sözlüğümde <3 Konuşmak tehlikeli, susmak günahtır... demiş şairin biri...
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 2 Ocak 2014 #884 _Anathema_' Alıntı: Her yerde beni şapmanı çok seviyorum Şapmak kelimesi oldukça geniştir benim sözlüğümde <3 Konuşmak tehlikeli, susmak günahtır... demiş şairin biri... Genişletmek için tıkla ... Bende seviyorum bebeğim :* :* :* Şu şairi diyorum bi akşam yemeğine çağırsak, bahsi fazla geçiyor, tanıyalım kimmiş neciymiş Affet..ki affedilesin...Bağışla ki bağışlanasın. Gülümse ki güler yüzle karşılanasın. Gülümse...
_Anathema_' Alıntı: Her yerde beni şapmanı çok seviyorum Şapmak kelimesi oldukça geniştir benim sözlüğümde <3 Konuşmak tehlikeli, susmak günahtır... demiş şairin biri... Genişletmek için tıkla ... Bende seviyorum bebeğim :* :* :* Şu şairi diyorum bi akşam yemeğine çağırsak, bahsi fazla geçiyor, tanıyalım kimmiş neciymiş Affet..ki affedilesin...Bağışla ki bağışlanasın. Gülümse ki güler yüzle karşılanasın. Gülümse...
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 3 Ocak 2014 #885 Ve rastgele bir şarkı açar, bir fincan kahve içersin. Kahvede biter, şarkıda...
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 3 Ocak 2014 #886 _Anathema_' Alıntı: Ve rastgele bir şarkı açar, bir fincan kahve içersin. Kahvede biter, şarkıda... Genişletmek için tıkla ... Ve o an gözlerini yumar kendini aşık olduğun adamın kollarına büyük bir zevkle bırakırsın
_Anathema_' Alıntı: Ve rastgele bir şarkı açar, bir fincan kahve içersin. Kahvede biter, şarkıda... Genişletmek için tıkla ... Ve o an gözlerini yumar kendini aşık olduğun adamın kollarına büyük bir zevkle bırakırsın
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 3 Ocak 2014 #887 Value' Alıntı: Ve o an gözlerini yumar kendini aşık olduğun adamın kollarına büyük bir zevkle bırakırsın Genişletmek için tıkla ... Bişey derdimde yeri değil köpek seni Öhümmm :[ Aşk; Sabah uyandığında göğsünde olan iki minik el, boynunun dibine çarpan nefestir...
Value' Alıntı: Ve o an gözlerini yumar kendini aşık olduğun adamın kollarına büyük bir zevkle bırakırsın Genişletmek için tıkla ... Bişey derdimde yeri değil köpek seni Öhümmm :[ Aşk; Sabah uyandığında göğsünde olan iki minik el, boynunun dibine çarpan nefestir...
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 6 Ocak 2014 #888 Ahahaha (aoww güldürme bebeğim) Köpek haaa! Diğer seçeneği değerlendirmeye alıp muzip bi mırrrrlama gönderiyorum sana yavrum "Bir şeylerin yoluna girmesi için , her şeyin 'raydan' çıkması gerekir bazen.."
Ahahaha (aoww güldürme bebeğim) Köpek haaa! Diğer seçeneği değerlendirmeye alıp muzip bi mırrrrlama gönderiyorum sana yavrum "Bir şeylerin yoluna girmesi için , her şeyin 'raydan' çıkması gerekir bazen.."
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 20 Ocak 2014 #889 Düşler ülkesinin gelgit akıllısıyım..
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 20 Ocak 2014 #890 Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın... demiş, düşünürün biri... :O
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 4 Şub 2014 #891 "Hayat, reddi mirasımdır babama, baba; geri dönmek istiyorum kasıklarına..."
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 4 Şub 2014 #892 Eğer A planı işe yaramazsa, alfabede 28 harf daha olduğunu hatırlayın.
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 7 Şub 2014 #893 Non fui, fui, non sum, non curo. ( Yoktum, varım, olmayacağım, umrumda değil. ) :ug:
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 25 Şub 2014 #894 Gülüşün biraz kül, biraz duman...
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 27 Şub 2014 #895 Bizden büyük tanrısı yok yalnızlığın... Getirdiğin hevesi, götürdüğün imkanı seviyorum..
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 3 Nis 2014 #896 Ve güne özlü sözümüzle giriş yapıyoruz Yalnızlık psikolojiktir, öpülünce geçer..
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 3 Nis 2014 #897 Value' Alıntı: Ve güne özlü sözümüzle giriş yapıyoruz Yalnızlık psikolojiktir, öpülünce geçer.. Genişletmek için tıkla ... Gel öpim o zaman burnundan :* :* :* Her ruh, yeniden düzenleme ihtiyacı duyan bir melodidir.
Value' Alıntı: Ve güne özlü sözümüzle giriş yapıyoruz Yalnızlık psikolojiktir, öpülünce geçer.. Genişletmek için tıkla ... Gel öpim o zaman burnundan :* :* :* Her ruh, yeniden düzenleme ihtiyacı duyan bir melodidir.
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 3 Nis 2014 #898 _Anathema_' Alıntı: Gel öpim o zaman burnundan :* :* :* Her ruh, yeniden düzenleme ihtiyacı duyan bir melodidir. Genişletmek için tıkla ... Öp bebeğim zaten üşümüş ısınır <3 "Ömür, umuttan önce bitmeli."
_Anathema_' Alıntı: Gel öpim o zaman burnundan :* :* :* Her ruh, yeniden düzenleme ihtiyacı duyan bir melodidir. Genişletmek için tıkla ... Öp bebeğim zaten üşümüş ısınır <3 "Ömür, umuttan önce bitmeli."
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 30 Nis 2014 #899 Cehaletin tek korkusu kadındır... Çünkü, kadın öğrenirse, çocuklarına da öğretir...
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 15 May 2014 #900 Ama unutmak için ne kadar çabalarsam çabalayım, yüreğimin ta derinliklerinde, kenar çizgileri belirsiz bir boşluk öylece duruyordu... İmkansızın Şarkısı - Haruki Murakami
Ama unutmak için ne kadar çabalarsam çabalayım, yüreğimin ta derinliklerinde, kenar çizgileri belirsiz bir boşluk öylece duruyordu... İmkansızın Şarkısı - Haruki Murakami