Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

after da render hatası

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
render alırken bu ileti geldi . hiç önceden böyle birşey yaşamamıştım :(
sorun nerde acaba ?

after effects has encountered an eror

[sirc/pixhandelunitilites-cpp-114 ]

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
googleda aramayı denedinizmi bu zor bir soru çünkü :)
acaba hiç render ayarlarında değişiklik yapdınızmı?
en son ayarlarınızı kontrol ediniz bu hatadan dolayı ae kapandımı?
bunların cevapları yardımı kolaylaştırır

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
render ayarlarında hiç değişklik yapmadım yine kontrol ederim.
google dan arama yapmadım
önceden çokca render aldım evet
ilk defa böyle bir hatayı veriyor
ae kendiliğinden hiç kapanmadı şu zamana kadar ve hala da kapanmadı
tek hata ve sorun bu :)
durumu kötü mü :) ne yapmam lazım :S

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu hatada sana engel olan ne rendermi alamıyorsun?
alamıyorsan farklı bi dosya açıp o dosyadada alınamadığına bakıp genel bir sorun olup olmadığına bakdınmı?

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
brde demişsinki durumu kötümü :) aman tanrım sen benim pcde kafayı yersin dakka başı yapdığım çalışmayı kaydetmek zorundayım :) yoksa bang !! :)

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu hatada sana engel olan ne rendermi alamıyorsun?
alamıyorsan farklı bi dosya açıp o dosyadada alınamadığına bakıp genel bir sorun olup olmadığına bakdınmı?

render alırken bu hata çıkıyor yaklaşık bir iki dakika sonra
az önce kçük bir projenin renderını aldım ve herhangi bir uyarı sorun çıkmadı
bu durumda projede kullandığım birşeylerin hata verdiğini anlıyoruz bu ne acaba :) onu da çözemedim herşey normal gibi :)

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
keşke projeni zipleyip bana atabilsen internete yükleyebilirmisin acaba?

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kullandığım plugin dendir belki dedim onu kullanmadan render aldım yine aynı hatayı verdi :S

evet bence de ben projeyi yükleyeyim bir yerlere yoksa her yolu deneye deneye projenin hepsini silcem.

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hehe yükleyip atarsan bende pcde bakarım sorun bendede oluyorsa projede sorun bende olmassa demekki snn pcde birşey var

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
pc'iniz tam olarak özellik nedir? yazabilir misin yardımcı oluruz belki

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açıkcası bu hiç hoşuma gitmedi after effect kısmı 16-17 saattir bu mesajla sınırlı ben sürekli bilgi paylaşımı olacağını zannediordum akın yapın arkadaşlar birbirinize sorular sorun sıkın hatta karşınızdakini artık öyle bi nokdaya gelsinki cevaplayan yetişemesin sorularınıza ancak bu şekilde birbirimizin fikirlerinden faydalanabiliriz

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açıkcası bu hiç hoşuma gitmedi after effect kısmı 16-17 saattir bu mesajla sınırlı ben sürekli bilgi paylaşımı olacağını zannediordum akın yapın arkadaşlar birbirinize sorular sorun sıkın hatta karşınızdakini artık öyle bi nokdaya gelsinki cevaplayan yetişemesin sorularınıza ancak bu şekilde birbirimizin fikirlerinden faydalanabiliriz

söylediklerim hala geçerli birazcık bakın soru üretin lütfen

purplelizard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu sorunun tek kaynağı bence ürünün orjinal olmaması.

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pc'iniz tam olarak özellik nedir? yazabilir misin yardımcı oluruz belki

render hatası ortadan kalktı . hatayı veren dosya bir mpg dosyası ?
bunu silince renderı alabildim. neden böyle bir hatayı verdiğini ise anlayamadım ?

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅

siz yeterki soru isteyin yeni başladığım için evde kendi çabalarımla öğrenmeye çalıştığım için çok sorunla karşılaşıyorum bazen sormakttan çekiniyorum yoksa after effects kısımında o kadar çok yeni konu açarım ki :)
mesela bir soru render aldıktan sonra video yu izliyorum çok yavaş birkaç dakika sonra hzılanıyor sanki video oynarken de yeniden render alıyor gibi bu after effects de render alırken yaptığım bir özellikten mi yoksa bilgisayarımın yavaş çalışmasından mı ? :surprised:

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ahhh ah benimde sorunum olan bir konuyu ne güzel açıkladınız sorun tamamen bilgisayarınızın donanımında (ekran kartı, ram vsvs..) ben sunumlarımı şu şekilde gösteriyorum;

yapdığım işi quictime da açıyorum ve yaklaşık 20 kere playliyorum bitince video ondansonra video düzgün gösterebiliyor ancak.

bu dosya boyutunu bizler türk reklamcılarının doyumsuz sinama çözünürlüğünden yada toplama ezik bilgisayarlarından kaynaklanan bir sorundur. sorduğunuz soru cidden güzel bir soruydu sağolun.

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ahhh ah benimde sorunum olan bir konuyu ne güzel açıkladınız sorun tamamen bilgisayarınızın donanımında (ekran kartı, ram vsvs..) ben sunumlarımı şu şekilde gösteriyorum;

yapdığım işi quictime da açıyorum ve yaklaşık 20 kere playliyorum bitince video ondansonra video düzgün gösterebiliyor ancak.

bu dosya boyutunu bizler türk reklamcılarının doyumsuz sinama çözünürlüğünden yada toplama ezik bilgisayarlarından kaynaklanan bir sorundur. sorduğunuz soru cidden güzel bir soruydu sağolun.

hadi ya :( teşekkür ederim cevap için

peki mpg dosyayı neden hata ya yol açtı render da bununla ilgili birşey söyleyebilr misini?

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
peki mpg dosyayı neden hata ya yol açtı render da bununla ilgili birşey söyleyebilr misini?

açıkcası bununla ilgili daha önce sorunum olmadı onun için birşey söyleyemeyeceğim ama eminimki bilen bir arkadaşımız buraya yorum yapacakdır beklememiz lazım kusuruma bakmayın ):

Paint

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
uygulamanda plung inlerden kaynaklana bilen hata olabilir