bu hatada sana engel olan ne rendermi alamıyorsun?
alamıyorsan farklı bi dosya açıp o dosyadada alınamadığına bakıp genel bir sorun olup olmadığına bakdınmı?
açıkcası bu hiç hoşuma gitmedi after effect kısmı 16-17 saattir bu mesajla sınırlı ben sürekli bilgi paylaşımı olacağını zannediordum akın yapın arkadaşlar birbirinize sorular sorun sıkın hatta karşınızdakini artık öyle bi nokdaya gelsinki cevaplayan yetişemesin sorularınıza ancak bu şekilde birbirimizin fikirlerinden faydalanabiliriz
bu sorunun tek kaynağı bence ürünün orjinal olmaması.
pc'iniz tam olarak özellik nedir? yazabilir misin yardımcı oluruz belki
açıkcası bu hiç hoşuma gitmedi after effect kısmı 16-17 saattir bu mesajla sınırlı ben sürekli bilgi paylaşımı olacağını zannediordum akın yapın arkadaşlar birbirinize sorular sorun sıkın hatta karşınızdakini artık öyle bi nokdaya gelsinki cevaplayan yetişemesin sorularınıza ancak bu şekilde birbirimizin fikirlerinden faydalanabiliriz
ahhh ah benimde sorunum olan bir konuyu ne güzel açıkladınız sorun tamamen bilgisayarınızın donanımında (ekran kartı, ram vsvs..) ben sunumlarımı şu şekilde gösteriyorum;
yapdığım işi quictime da açıyorum ve yaklaşık 20 kere playliyorum bitince video ondansonra video düzgün gösterebiliyor ancak.
bu dosya boyutunu bizler türk reklamcılarının doyumsuz sinama çözünürlüğünden yada toplama ezik bilgisayarlarından kaynaklanan bir sorundur. sorduğunuz soru cidden güzel bir soruydu sağolun.
peki mpg dosyayı neden hata ya yol açtı render da bununla ilgili birşey söyleyebilr misini?