Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

after effect = 3d photoshop

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar Ben bunu hem kendi deneyimlerimden ve burada birçok bilgili arkadaşımızın deneyimlerinden şu sonucu çıkardım bana katılırmısınız bilmem ama kesinlikle ve kesinlikle photoshop bilen bir kişi after effectinde 100'de en az 25'ini bilmiş oluyor.photoshop bilen birisi çoğu programda daha hızlı ilerliyor ve yapdığı iş modellemede olsa filmde olsa fragman veya afiş broşür herhangibirşeyde olsa çalışmasına sanatını katabiliyor.Haksızsam lütfen bunu bu başlık altında iletin

(Forumda henüz yeniyim konuyu yanlış bir yere açtım ise lütfen bu konuyu silmeden taşıyınız rica ediyorum)

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konuyla şöyle bağlantı kurabilirim ben 3ds maxle başladım bu işe sonra bir arkaşımın sayesinde önerisiyle after effects e yöneldim anladım ki photoshopsuz after bir hiç ve şimdi photoshop öğrenerek after effects de ilerliyorum. oran falan veremem birşey diyemem ama ps olmadan after effects hiçbirşey gibi benim açımdan :)

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
katılmana sevindim arkadaşım demekki sende bunu fark etmişsin aslında photoshop en köklü programlardan biri ve bir web tasarımcıda olsan auto cadcide olsan fark etmez güzel bir renk seçimi için güzel ve etkili küçük espirili çalışmalar için photoshop her zaman yan cebinde durması gereken programdır.photoshop hiç bir zaman öğrenilmeyle bitmeyen bir programdır ve ben photoshopu 100de100 biliyorum demek yalnışdır.herzaman yeni deneyimler için photoshopu asla unutmayalım.

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar konuyla ilgili yorumlarınız programa (ae) yeni başlayacaklar için aydınlatcı olacakdır burayı bir tartışma panosu olarak düşünün

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
konuyla şöyle bağlantı kurabilirim ben 3ds maxle başladım bu işe sonra bir arkaşımın sayesinde önerisiyle after effects e yöneldim anladım ki photoshopsuz after bir hiç ve şimdi photoshop öğrenerek after effects de ilerliyorum. oran falan veremem birşey diyemem ama ps olmadan after effects hiçbirşey gibi benim açımdan :)

sitede bi sorunu görmüşdüm acjustment layer işde bu sorunun yanıtı photoshopda bitiyordu :)
aftereffect için sormuşdun levels ayarları coloroma curver hue and saturation parmaklamak bile photoshopda var liquift deniliyor tabi ^^ ama after effecde hareketli liquift çok güzel bi ders vardı video co pilotla onunla ilgili
suratınızı hareketli olarak canavara çevirmek isterseniz linkini atarım söylemeniz yeterli ecrinim sanırım anladın değilmi arayüz aynı işlev farklı..

lütfen konuyla ilgili mesajlarınızı esirgemeyin bu konu konuşulmaya değerdir

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adrew hoca ya ait tüm videolar var hatırlıyorum dediğiniz o yeşil suratıda teşekkür ederim :) izlerim adjusment layerı kavramak için yakın bir zaman da izlerim

ps siz ae bir hiç :) her bir kanal neredeyse ps de de var

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
^^ en çok dikkatimi çeken dersdi öğrenmeye çalışdığımda

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zordan başlayıp kolaya gitmen bir açıdan güzel bir açıdan kötü kafan karışmışdır büyük ihtimalle ^^

umtyldz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.umityildiz.com
Ben AE çalışmaya başladım çok az süre oldu. Epey ders izledim, ama şu ana kadar render ettiğim tek bir çalışmam var henüz.

Başlıktaki ae = 3D photoshop kısmına katılmıyorum. Aftereffects bence 3 boyut değil, tam anlamıyla timeline temelli bir program. 3boyut olayı tabiki var, ama ana özelliği değil.

Photoshopun hareketlisi diyebilirim ben kendi açımdan.Yada benin kullanım alışkanlklarımdan dolayı o tarafını baskın görmüşümdür.

Photoshop bilen aftereffectsi de %25 bilir kısmı doğru sanırım. Bazı temel işlemlerde hiç zorluk çekmedim. Bu da Adobe'nin büyük başarısı, Creative Suite içindeki tüm programlar için benzeri söylenebilir, tüm programların temel ortak noktaları var.

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya ae de ilerlemek daha fazla proje yapmak için çok video mu izlemek gerekli bazı günler hiç birşey yapmadığım oluyor sinir oluyorum
ben bu programa yeteneksizmiyim yoksa ilk zamanlar böyle olur mu
:S

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
umut yıldız bey yorumunuzda haklısınız

ya ae de ilerlemek daha fazla proje yapmak için çok video mu izlemek gerekli bazı günler hiç birşey yapmadığım oluyor sinir oluyorum
ben bu programa yeteneksizmiyim yoksa ilk zamanlar böyle olur mu
:S

yetenek tamamen kurcalamanıza bağlıdır diye düşünüyorum çok vidyo izlemek ufkunuzu açar yalnız eğer kurcalar videodakinden farklı şeyler çıkartabilirseniz bu sizin yeteneğinizdir (yalnız bu benim düşüncem)

ultracoust

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bana göre after effects kurcalamakla öğrenilecek bir program değildir. Bana göre after effects kolayda değildir. Evet Photoshop'un hareketli hali diyebiliriz ve photoshop'un bir çok özelliği after effects'de mevcuttur. Ancak after effects'de pluginlerin ne işe yaradığını bilmezseniz fazla bişey yapamazsınız. Her photoshop bilen after effects'i kullanamaz. Bu iş eğitim ve uygulama olmadan öğrenilemez.

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
aftereffect için photoshop bilmek hem yaratıcılık açısından hemde pozitif transfer açısından gereklidir tecrübelerimle sabittir

road_runner

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
After effects photoshop'un autokey verilmiş halidir.