Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

After Effect İmport Hatası

süleyman_man

🌱Yeni Üye🌱
FİLE - İmport - file dediğimde
Herhangi bi dosya seçiyorum ,import edilirken.. Adobe After Effects CS3 bir sorunlar karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.Bu durumdan dolayı özür dileriz diyor acaba sorun nedir..

ShaLaLa

🌱Yeni Üye🌱
açıkçası çok fazla neden sorun olabilir. bilgisayar yetersiz kalmış olabilir.
aktardığın dosyanın boyutu gibi bi sorun da olabilir.

süleyman_man

🌱Yeni Üye🌱
bilgisayarımın kapasitesi çok yüksek önceden portable sini kullanıyodum rahat çalışıyordu şimdi bu programda hata veriyor..dosyanın formatıda boyutuda normal..ilgin için teşekkürler..

quicktime functions will be disabled because a compatible version of quicktime could not be found böyle bi hata veriyo sebebi ne olabilir..

oous

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tarlajans.com
quictime ya yok
ya eskiversiyon yada video hatalı oldugundan quictime algılayamıyor

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
quictime ya yok
ya eskiversiyon yada video hatalı oldugundan quictime algılayamıyor

aynen katılıyorum...
Diğer hataya gelince;Sanmıyorum ki AE'de bi problem olsun,problem büyük olasılık dosyadadır.Dosyanın uzantısından da kaynaklanıyor olabilir.Bir kaç yeni dosya dene,olmadı baştan kurmanı tavsiye ederim.Kolay gelsin.

Son düzenleme:

madlion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
After Effects Encode edemeyeceği dosyaları alırken sorun yaratıyor ama şu şekilde aslında kendisine uygunmuş gibi görünen uzantılı dosyanın işlenişi farklı olabildiğinden bu problem kaynaklanıyor. Bende de birkaç kez gerçekleşti. Codec programlarını tekrar yükle. (Sorun resim ya da gif lerde de var ise onu bilemiyorum.)

oornek1

🌱Yeni Üye🌱
avi uzantılı dosyayı alıyor. diğer video uzantılarını almıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
bu sorunun tek kaynağı codec tir. K- codec, quictime ( ama full olmasına dikkat et), bs player'in bile varsa kur onu. Sorun sıkıntın kalmayacak.
Bir de sorunun codecten mi kaynaklanıyor bunu iyi görebilmen için export kısmında kaç tane video formatı var bak, eğer birkaç ise sorun codec tir.