Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

after effect render yardım

fesfes

🌱Yeni Üye🌱
Selam cok acil bir sorum olacak arkadaslar aede render alınca calısma dosyası ve layerlar birlesiyormu bir sekilxe renderladım yade baska birsey yaptım simdi dosyayı actıgımda sdece video olrak gözüküyor layerları görüp üstünde degisiklük yaamıyorum düzeltmenin yolu varmıdır

Benzer konular

mtlgulec

🏅Acemi Tasarımcı🏅
proje içindeki tüm layerleri seç
üstteki layer menüsünden precompose seçeneğine tıkla
son olarak sana soru soracak. alttaki seçeneği yani " move all attiributes in new composition".
bu işlemler tüm dosyalarını tek bir çatı altında toplayacaktır arkasından render alabilirsin.

umarım sorunu doğru anlamışımdır

fesfes

🌱Yeni Üye🌱
Esas sorun tam tersi ben calısma dosyamı kapatırken nasıl save lediysem simdi actigimdaa dosyayo proje kısmımda atıyorum solid text kamera light layerları. Gözükmüyor onun yerine birtane layer gözüküyor video olmus ve ben artık dosya üstünde layerlarda oynama yapamıyorum cünlü masıl laydettiysem veya ne yaptıysam birlesmis bunu tekrar eski haline döndürebilirmiyim birleşmiş layerları acabilirmiyim

mtlgulec

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tüm farklı layer lar tek bir proje haline gelmişse çift tıklayarak eski haline geri getirebilirsin. Bir de bunu dene bakalım ya da screenshoot gönderirsen daha ayrıntılı yardımcı olabilrim belki

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Render'a başlamadan önce dosyanı normal bir .aec dosyası olarak kaydet. Boyutları 500kb'ı geçmiyor zaten, ondan sonra render al. Her zaman elinin altında bir yedeği bulunsun. Bildiğim kadarıyla render aldıktan sonra eski haline döndüremiyorsun çünkü format değişiyor. Tabi eğer kaydetmediysen.

tolgayolsal

🌱Yeni Üye🌱
render almadan önce tüm projeyi file/collect files.. yap ve bir klasörde topla... sonra proje dosyasını istediğin şekilde tekrar her yerde açar istediğin gibi değiştirebilirsin.. anladığım kadarıyla dosyaların aynı footage de olmadığı için açılmıyor.