Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

after effects dünyasına yeni giriyorum..

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhabalar;
photoshop-freehand-quark ile içli dışlı bir grafik-tasarımcı olarak, hep merak ettiğim ama bir türlü içine giremediğim after effects dünyası ile nihayet tanışmak istiyorum.. programı kullanmayı hiç bilmiyorum! nerden ve nasıl başlamalıyım? en iyi başvuru kaynağı ne olmalı? bir "after effects" cahilinin bilmesi gereken ne varsa, paylaşmanız beni çok mutlu edecektir..
teşekkürler..

1a_iç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba dostum istegine karşılıksız kaldıgını gördüm çogu zaman olduğu gibi neyse.
Ben senin gibiyim sayılır bu programı ise ögrenebilmen için türkçe video derslerinden faydanabilirsin inanılmaz yardımcı oluyor.içlerinde sadece anlatım degil kullanılan kaynak dosyalarıda bulunuyor böylece kendinde yapabileceginden çok daha iyi kavraya biliyorsun googleda arat yanılmıyorsam isimi bükey di ben ondan çözüyorum kolay gele şimdiden ;)

21li

🌱Yeni Üye🌱
inanın ae cok kolay öğrenilebilen bir program hele birde daha önce adobe programlarını kullanan biriyseniz cok daha kolay bir bicimde öğrenebilirsiniz yalnız program bilmek yetmiyor iyi bir hayal gücünüz yoksa programı istediginiz kadar iyi kullanın hiç bir anlam ifade etmez...