Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

after effects yeni başlayanlara tavsiyeniz

sezeroz

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar

ben after effects programını öğrenmek istiyorum. bu konuda bazı araştırmalar yaptım fakat sizin görüşlerinizi merak ediyorum. After effects 'i hiç bilmeyen birine hangi kaynakları tavsiye edersiniz. Eğitim seti tutorial olarak? Bir de 3D boyutlu çizim için hangi programı önerirsiniz?

Teşekkürler

createk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
https://www.aftereffects.gen.tr/category/giris-dersleri/

bende senin gibi 2-3 hafdadir ilgileniyorum ve burdaki dersler cok cok isime yaradi. Tavsiyem otur anlayarak izle dersleri. Ben daha once bikac sayfa daha paylastim burda onlarada bakarsan cok faydali bilgiler var. Nerelerinde ne var ogreniyosun :)

En onemlisi kafanda bir proje belirle ve yapmaya basla. Mesela ben oyle yapiyorum. Mask mi lazim oldu hemen arastiriyorum o anda ogreniyorum, yazi efektimi, frame mi hepsi kendiliginden geliyo ve bunlar biriktikce programi ogrenmis oluyorsun.. Basarilar..

Greenmagic

🌱Yeni Üye🌱
videocopilot.net baya yardımcı olur istersen ürünlerinide alabilyosun bi bakın derim

tutorials lara basıp en aşagıya in en basicten profesyonel işlere dogru gidiyo.

dongel1

🌱Yeni Üye🌱
bende okulumuzun bir jenerik videosunu yapmak istiyorum. tanıtım videosu yapılacak onun için bir giriş videosu tarzında işte hazılaryanlar senaryo vs. şeyler geçişlerin olduğu bir video yapmak istiyorum. bu pragram uygunmuddur veya nasıl bir şey tavsiye edersiniz