Oldumu müşteri beğendimi?
reborn 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 14 Ocak 2009 Mesajlar 551 Tepkime puanı 4 30 Ağu 2012 #21 Oldumu müşteri beğendimi? Son düzenleme: 30 Ağu 2012
R Rhapsody34 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 11 Tem 2012 Mesajlar 81 Tepkime puanı 0 30 Ağu 2012 #22 design_tolga' Alıntı: resim powerclip yöntemi ile yaptım herkese tesekkur ederim Genişletmek için tıkla ... Power Clip çok işine yarıcak Ona bide dış contür verseydin kabartma gibi olurdu ama alüminyum satine renklendirme çok hoşuma gitti kaptım hemen
design_tolga' Alıntı: resim powerclip yöntemi ile yaptım herkese tesekkur ederim Genişletmek için tıkla ... Power Clip çok işine yarıcak Ona bide dış contür verseydin kabartma gibi olurdu ama alüminyum satine renklendirme çok hoşuma gitti kaptım hemen
design_tolga 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 Eyl 2010 Mesajlar 282 Tepkime puanı 2 30 Ağu 2012 #23 reborn' Alıntı: oldumu müşteri beğendimi? Genişletmek için tıkla ... henüz cevap gelmedi dostum beklemedeyim
reborn' Alıntı: oldumu müşteri beğendimi? Genişletmek için tıkla ... henüz cevap gelmedi dostum beklemedeyim
design_tolga 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 Eyl 2010 Mesajlar 282 Tepkime puanı 2 30 Ağu 2012 #24 Rhapsody34' Alıntı: Power Clip çok işine yarıcak Ona bide dış contür verseydin kabartma gibi olurdu ama alüminyum satine renklendirme çok hoşuma gitti kaptım hemen Genişletmek için tıkla ... KAP KAP BEN STRES KÜPÜ OLDUYDUM :d:d:d:d
Rhapsody34' Alıntı: Power Clip çok işine yarıcak Ona bide dış contür verseydin kabartma gibi olurdu ama alüminyum satine renklendirme çok hoşuma gitti kaptım hemen Genişletmek için tıkla ... KAP KAP BEN STRES KÜPÜ OLDUYDUM :d:d:d:d
design_tolga 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 Eyl 2010 Mesajlar 282 Tepkime puanı 2 30 Ağu 2012 #25 HAZIR BURDAKI HERKES İLGİLİYKEN Aİ DE BİRŞEYLER YAPTIYDIM YENI YENI BASLADIM NASIL OLMUS BI BAKARMISINIZ :dd:d LİNK ASAGIDA https://www.grafikerler.net/illustrator-baslangic-t136158.html
HAZIR BURDAKI HERKES İLGİLİYKEN Aİ DE BİRŞEYLER YAPTIYDIM YENI YENI BASLADIM NASIL OLMUS BI BAKARMISINIZ :dd:d LİNK ASAGIDA https://www.grafikerler.net/illustrator-baslangic-t136158.html