Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aİ de sayfa yapısını nasıl değiştiririm

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
İllustaratorde sayfa yapısını sonradan nasıl değiştirebilirim örneğin yatay A4 boyutuu düşey A4 boyutuna nasıl getiririm.Başlangıçta ayarı yapmak kolay ama çalışmanın yarısında bunu nasıl yapabilirim?

Benzer konular

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
File/Document Setup

Derya Hocam document setup a baktım soruyu ondan sonra sordum orada herhangibir ayar göremedim kusura bakmayın zamanınızı alıyorum Aİ CS4 kullanıyorum trial versiyon ama belirttiğimiz duruma ait ayarlar göremedim orada yardımınız için teşekkürler

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
file/document setup dedikten sonra, örneğin;
A4'ün boyutları yatay 21 cm x dikey 29,7 cm ise, siz bunu yan çevirmek için ise;
dikeyde 21 cm, yatayda 29,7 cm seçersiniz. Eğer çalışmanız kadrajın dışına taşıyorsa çalışmayı tutup alana sürüklerseniz, olur biter.
İyi çalışmalar...

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Araçlar panelinden, "Art Board Tools" aracı ile değiştirebilirsin... Kare şeklinde ve dört tarafında kros var gibi görünen araç oluyor kendisi... O aracı alınca zaten artboard seçili hale gelir, üst menü altından istediğin ölçüyü veriyorsun oluyor bitiyor...

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar tamamdır ilginiz için teşekkür ederim bende diyorum neden bulamıyorum bunlar edit artboard diyince hepsini gördüm daha önce bakmıştım ama herşey arka planda beliriyormuş ben aktif pencere aradım ayarları ön yargıları yıkmak gerekiyor demekki :)

statar4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yukarda sayfayı croplamaktan bahsediyoruz galiba onun dışında ai cs3 te new page açtığımızda karşımıza çıkan document profil gibi bir pencereye ulaşma şansımız varmıdır?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
File-New seçtiğinizde ya da ya da dökumanı açtıktan sonra file-document setup tıkladığınızda açılan pencerede orientation diye bir seçenk göreceksiniz. Buradan sayfa yatay veya dikey olarak ayarlanır.