Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ai formatında çikolata - Yardım eder misiniz?

XeSsaT

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba grafikardeşler, elinde illustrator de çizilmiş veyahut hazır ai formatında çikolata kutusu tasarımı olan var mı acil lazım?

örnk: Ülker Napoliten, veya bir arkadaş özsüt için yapmıştı geçen görmüştüm o tarz bir şeyler acil lazım arkadaşlar yardım edecek biri var mı?

Benzer konular

XeSsaT

🌱Yeni Üye🌱
yardım edecek biri yok mu koskoca forumda arkadaşlar?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hazır olarak bir çok ambalaj vektörü bulunmaktadır.

Özel olarak kullanacağınız işler için forum gereği konunuzu ''İş veren ilanlarına'' yazmanız ve gelen teklifler arasından anlaşabileceğiniz bir arkadaşa işi yaptırmanız icap eder.

İşinizi ücretsiz ambalajlar görecekse örnek olarak forum içinde de bulunan şu konuyu inceleyin derim:

https://www.grafikerler.net/ambalaj-vektorleri-t101982.html

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Başlığa odaklı çalışmışım yine :D:D:D

Uyandırdığın için teşekkürler creedwar sanırım ayılamadım henüz :D:D

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bende pınar çikolota tasarımı var, ozamanlar yaptıydıkta, yedik hatta ama bi sebepten sektörden çekti pınar kendini. Ben şahsen 3.500 lira istiyorum dökümanı vermek için, Ama bir de Pınar'a para ödemen lazım.Yani pınarla anlaşcan, telifleri falan alcan bana belgeyi göstercen bende o zaman satarım çikolata ambalajı sana. Ha beleş istiyosan Golden verebilirim ama bişe yok onda, bi daire çiz, birde logonu vektörel siyah olarak ver, Altın varaklı alümünyuma özel kesim olucak abi de matbaaya, bir de ters gofre vurulcak de. Al sana bedava çikolata :D

XeSsaT

🌱Yeni Üye🌱
bende pınar çikolota tasarımı var, ozamanlar yaptıydıkta, yedik hatta ama bi sebepten sektörden çekti pınar kendini. Ben şahsen 3.500 lira istiyorum dökümanı vermek için, Ama bir de Pınar'a para ödemen lazım.Yani pınarla anlaşcan, telifleri falan alcan bana belgeyi göstercen bende o zaman satarım çikolata ambalajı sana. Ha beleş istiyosan Golden verebilirim ama bişe yok onda, bi daire çiz, birde logonu vektörel siyah olarak ver, Altın varaklı alümünyuma özel kesim olucak abi de matbaaya, bir de ters gofre vurulcak de. Al sana bedava çikolata :D

çok teşekkür ederim ilk önce herkesin ilgisi için, Grafink ya ben kurumsal bir şey yapmayacağım okul için 1 adet bastıracağım ön arka yüzünü kendim kutu haline getireceğim 3.500 lira naptın :D bir performans ödevi için :D ben kendim editleyeceğim internette buldum da bir kaç şey onlarda baklava kutusu :D bana sadece çikolata kutu tasarımı lazım yani çikolata vektörü değil. ben logoyu falan çizdim herşey tamam kutuyu yapamıyorum :D Anlayacağın mayısın 3.haftasına kadar yapamazsam 0 alacağım :( yardım edin şu kardeşinize bir.

örnek olarak bu sitede bir arkadaş paylaşmıştı şu tarz bir şey;
c7Kpb.jpg

GOENM.jpg

veya ülker napoliten tarzı bir kutu da olabilir yani daha küçük narin yada üsteki tarzda bir şeyler, inşallah yardım edebilirsiniz ya :/

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
güzel kardeşim gidiceksin bakkal amcaya, bakıcansın en beğendin i çikolatayı alıcaksın, paketi yıpratmadan açıcaksın, ölçeceksin biçeceksin. onu çizip, bunun üzerine kafana göre tasarım yapıp hocana gösterceksin. öyle armut piş ağzıma düş istiyosan. parası neyse vereceksin, pınar olayı zaten işin şakası. aç forumda, bütçem şu, ambalaj tasarımı yapacak birilerinia rıyorum diye, elbette bütçene göre bir arkadaş bulur birlikte çalışırsın. :D

elaofset

🌱Yeni Üye🌱
gelmedi çağrınız siz verin msn adresinizi ben ekleyeyim