Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ai formatındaki bir çalışmayı corel'de kullanmanın bir yolu varmı?
Aslında bunada gerek yok, Coreldraw X4 Ai Cs3 ve tüm alt sürümlerini açabilir. Önemli olan Ai belgesinin sıkıştırmasız olarak kaydedilmesidir. Ai'de dosyayı kaydederken seçeneklerden sıkıştırma ile ilgili olanını iptal ederseniz coreldraw'da sorunsuz şekilde açabilirsiniz. CS3 biçiminde kaydederseniz mesh gibi özel nesneler de özellikleri bozulmadan (kısmen) corel draw'a import edilebilir.
adobe kendi programları arasında geçiş için save as kısmında seçenek sunuyor tabiki ama EPS denen birşey var ve tabi iyiki var. save as EPS, ardından corel import kaydedilen EPS bu kadar basit , açılamaması için hiç bir neden yok.
Ai dosyasının corel'de nasıl açılacağını araştırdım bugün. export seçeneğinde ''windows metalife'' (WMF) kayıt türünü seçersek dosya sorunsuz bir şekilde açılıyor.msjı düzenlemek istedim tekrar yazmamak için ama aktif değildi buton.flood olacak biraz ama yazmak istedim
Aslında bunada gerek yok, Coreldraw X4 Ai Cs3 ve tüm alt sürümlerini açabilir. Önemli olan Ai belgesinin sıkıştırmasız olarak kaydedilmesidir. Ai'de dosyayı kaydederken seçeneklerden sıkıştırma ile ilgili olanını iptal ederseniz coreldraw'da sorunsuz şekilde açabilirsiniz. CS3 biçiminde kaydederseniz mesh gibi özel nesneler de özellikleri bozulmadan (kısmen) corel draw'a import edilebilir.