değerlendirmelerinizi bekliyorum...
timsah_sg 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Şub 2009 Mesajlar 968 Tepkime puanı 17 15 Tem 2010 #1 değerlendirmelerinizi bekliyorum...
Güneşş1 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 453 Tepkime puanı 13 15 Tem 2010 #2 Hoş olmuş.Beğendim. Eline sağlık.
timsah_sg 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Şub 2009 Mesajlar 968 Tepkime puanı 17 15 Tem 2010 #3 Güneşş' Alıntı: Hoş olmuş.Beğendim. Eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim umarım tek beğenen siz değilsinizdir
Güneşş' Alıntı: Hoş olmuş.Beğendim. Eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim umarım tek beğenen siz değilsinizdir
cangok ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Tem 2010 Mesajlar 106 Tepkime puanı 1 15 Tem 2010 #4 sade hoş olmuş emeğinize sağlık
H Hamit Erdönmez 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Tem 2010 Mesajlar 47 Tepkime puanı 4 15 Tem 2010 #5 Arkada AS yazısının biraz daha kapalı renkte olması gerekmezmiydi? böylece ajansın ismi daha ön plana çıkardı..
Arkada AS yazısının biraz daha kapalı renkte olması gerekmezmiydi? böylece ajansın ismi daha ön plana çıkardı..
timsah_sg 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Şub 2009 Mesajlar 968 Tepkime puanı 17 19 Tem 2010 #6 cangok' Alıntı: sade hoş olmuş emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler umarım baskıdan da sıkıntı olmadan alabilirim henüz göndermedim Hamit Erdönmez' Alıntı: Arkada AS yazısının biraz daha kapalı renkte olması gerekmezmiydi? böylece ajansın ismi daha ön plana çıkardı.. Genişletmek için tıkla ... cmyk çalıştım ancak forum için rgb koymak zorunda olduğum için renklerde biraz kayma olmuş olabilir ancak yine baskıdan önce uyarınızı değerlendireceğim teşekkürler...
cangok' Alıntı: sade hoş olmuş emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler umarım baskıdan da sıkıntı olmadan alabilirim henüz göndermedim Hamit Erdönmez' Alıntı: Arkada AS yazısının biraz daha kapalı renkte olması gerekmezmiydi? böylece ajansın ismi daha ön plana çıkardı.. Genişletmek için tıkla ... cmyk çalıştım ancak forum için rgb koymak zorunda olduğum için renklerde biraz kayma olmuş olabilir ancak yine baskıdan önce uyarınızı değerlendireceğim teşekkürler...