Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ajans için Logo Çalışmam

uslanmazserkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Arkadaşlar bir reklam ajansı için yaptığım logo çalışmam değerli yorumlarınızı bekliyorum.

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Naçizane fikrim yazıdaki karakterleri oturmamış, Orta kısım bence bir logo için biraz fazla koyu renkli ve o orta kısım yüzünden biraz lokanta tabelalarındaki logoları çağrıştırdıı bana.. Benim önerim bir daha çalış eminim aklına daha iyi fikirler gelecektir. Daha sade ve daha duru bir çalışma için örnekleri incele bence...

Başarılarının devamını dilerim

Son düzenleme:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma güzel.Ancak efektleri kaldır derim ben.Bazı baskılarda problem çıkabilir.

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gözü çok yoruyor renkleri değiştir efekleri kullanma
neden aynı kelimede 2 farklı font kullandn birde alttaki reklam ajansı r harfinin kanatları olmasa orada olduğu bile belli olmuyor ben fazla beğenmedim bir kaç alternatif olursa daha iyi olur tek çalışma üzerinden gitme hele ki bi ajans için hiç doğru birşey değil bu kolay gelsin

Hassen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba, bana kalırsa logoyu tümüyle kaldır, REKLAM AJANSI yazısının sol kısmında yaptığın kelebeğe benzeyen logoyu ELif yazısınının sol üst kısmına koy simge aynı renkte kalsın, tabii logonun ilk halindeki elips ve üzerindeki yaylar olmasın , ELif yazısını siyah yap ve REKLAM AJANSI yazısını ELif yazısının altına blokla...!

Gerçi yorum yapmamızı istemişsin ama içimden geldi bunlar, yani bunu yapmak istedim birden, çalışmalarında başarılar diliyorum :)

esenkurt

🌱Yeni Üye🌱
bir logodaki ilk amaç anlaşılır olmasıdır. e ve l harflerini diğer iki harf ile aynı font yapmalısınız bence. tabii logonun küçük ve büyük boylarının yapılacağını düşünürsek
sanırım bana hak verirsiniz