Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ajansımız için stajer takım arkadaşları arıyoruz(staj sonrasında beraber çalışmak için) - İstanbul

eyesandberg

🌱Yeni Üye🌱
Ajansımız için stajer takım arkadaşları arıyoruz(staj sonrasında beraber çalışmak için)

Çalışma Şartları: Staj vermek istiyorum

İşle ilgili açıklama: - Ajansımızda çalışacak, üniversite son sınıf ya da yeni mezun

- Taksim, Mecidiyeköy ve Levent civarında yaşayan,

- İngilizce bilen,

- Sonrasında işe alım düşündüğümüz için yüksek motivasyon sahibi ve öğrenmeye açık,

- Bazen TV programlarımızın setlerinde de çalışabilecek,

- Photoshop, After Effects, Illustrator ve Premier programlarından birisini ya da birkaçını kullanabilen adaylar aramaktayız.

E-posta: cagil@eyesandberg.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

SBuruss

🌱Yeni Üye🌱
Verilen mail veya telefon ile irtibat kurunuz!

Lise son sınıf öğrencisiyim stajyer olarak okul zamanı hafta içi 3 gün çalışmam gerekiyor , Leventte oturuyorum , photoshop ve ıllustrator programlarını ders olarakişledik fakat geliştirmek istiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

emineatli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba
İstanbul Gelişim Üniversitesi 1. sınıf Grafik Tasarımı öğrencisiyim.Staj yapmak istiyorum.
Kullanabildiğim programlar:
-Freehand
-Adobe Illustrator
-Adobe Dreamveawer
-Adobe Photoshop
-Adobe Fireworks
-Html kodları
-Pascal
İlginize Teşekkürler.
Saygılarımla...