Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ajanslara süblimasyon baskı yapan şirketler var mı?

kdemirtash

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhabalar. Ağırlıkla kişiye özel hediyeler üreten bir firmayız. Fakat bizim hediyeler standart süblimasyon ürünleri değil de biraz daha el emeği, göz nuru dediğimiz cinste özel tasarımlar.

Şu anda şöyle bir sorun yaşıyorum. Müşteri istekleri doğrultusunda bazen hediyeler içerisine sihirli kupa, baskılı yastık, baskılı t-shirt gibi ürünler eklememiz gerekiyor. Bunları süblimasyon sistemimiz olmadığından diğer reklamcılara yaptırıyoruz ve müşteri fiyatına çok yakın fiyatlar alıyoruz. Bu da kar oranımızı oldukça düşürüyor. Müşteriye yapamıyoruz diyemiyoruz fakat süblimasyon sistemine para harcayacak kadar da bu yönde sipariş almıyoruz.

Bu sebeple parekende satış fiyatının hatırı sayılır derecede altında, ajans fiyatı veren ve sürekli çalışabileceğim organize süblümasyon baskı yapan bir şirket arıyorum.

Bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?

memdeli

🌱Yeni Üye🌱
Biz yapabiliriz. dilerseniz görüşelim. internette alodijital ve assailetisim.com adreslerimiz mevcut suanda yapım aşamasında da bir web sitemiz mevcut bardakkupa.com . bizim bardak baskı sistemimiz mevcut (Süblime). Dilerseniz yardımcı olabilirz. Yerimiz İkitelli de 0212 544 95 01