Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Akasuki

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Akasuki

Akasuki_by_Imperatore34.jpg

Çalışma Tarihi : 28-29.06.2009
Program : Adobe Illustrator CS3
Kullanılan Araç & Özellikler : Mesh Tool

Not: Saç yapımı sıkıntıları devam ediyor.. :)

:iloveyou:

Son düzenleme:

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma saçlarda olmuş bu sefer bence ellerine sağlık

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende bu kadar ilerleyebilecekmiyim acaba?
Aynı sıkıntılar bendede mevcut ne yazıkki. Gölgelendirmeler oldukça başarılı tebrik ederim.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık erhan saç olayını çözmüşsün. Yalnız, ben bu japon ifadelere bir sinir oluyorum. Tabiki senden kaynaklı bir durum yok. Sadece ilüzyon gibi bir göz sürekli farklı bakıyor gibi..
Dikkatimi çeken kaş ikili gibi..bir ince üstte, bir gölgeli dolgun? yinede tebrik ederim.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende bir tek kaşları sevmedim. Onun dışında saçların kenarlarını biraz yumuşatabilirdin.
Eline sağlık...

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışman gayet güzel ellerine emeğine sağlık her güzelin mutlaka bir kusuru vardır :)

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende bu kadar ilerleyebilecekmiyim acaba?
Aynı sıkıntılar bendede mevcut ne yazıkki. Gölgelendirmeler oldukça başarılı tebrik ederim.

Teşekkür ederim.. Ilerlersiniz tabiki neden olmasın.. ;)

Eline sağlık erhan saç olayını çözmüşsün. Yalnız, ben bu japon ifadelere bir sinir oluyorum. Tabiki senden kaynaklı bir durum yok. Sadece ilüzyon gibi bir göz sürekli farklı bakıyor gibi..
Dikkatimi çeken kaş ikili gibi..bir ince üstte, bir gölgeli dolgun? yinede tebrik ederim.

Teşekkür ederim Ulaş.. Japonlar da insan ama öyle deme :D

Kaş konusunu düzeltmeye çalışacağım.. cepheden bakınca soldaki kaş biraz daha kalın duruyor evet ben de şimdi farkettim.. Konu henüz düzeltmeye açık iken aşağıda duran o kaşı biraz daha yukarı alıp karşısındaki kaş ile aynı hizaya getirip tekrar koydum.. Dolgunluk kısmını da düzeltmeye çalışacağım..

Tekrar teşekkürler.. saygılar..

Bende bir tek kaşları sevmedim. Onun dışında saçların kenarlarını biraz yumuşatabilirdin.
Eline sağlık...

Teşekkür ederim..

çalışman gayet güzel ellerine emeğine sağlık her güzelin mutlaka bir kusuru vardır :)

Teşekkürler :)

-a-l-t-a-y-

🌱Yeni Üye🌱
çalışma genel olarak çok güzel.
boyun ve göğüs kısmına bayıldım, çok gerçekçi ve çok güzel olmuş

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
her çalışmada daha çok ilerleme görülüyor. tebrik ederim.

saç konusunda daha da gelişiyorsunuz, ama hatalarınız hala mevcut. örneğin -atıyorum- saçı tepede başlatıyor, kulağa kadar çalışıyorsunuz. sonra bu kulak tarafından üstte bir başka saç tutamı başlatıyor, onu aşağıya kadar çalışıyorsunuz. bu parçalı görüntüyü bir şekilde birbirine adapte ederseniz ve bu farklılık çok sırtmazsa, saç işini halletmiş olacaksınız.

gölgelendirme konusunda ise unuttuğunuz bölgeler oluyor. saçın surata düşen gölgesini yapıyorsunuz, ama göğüs kısmına düşen gölgeyi unutuyorsunuz. bunun gibi detaylara biraz daha dikkat ederseniz, çok daha güzel bir çalışma çıkacağını düşünüyorum.

elinize sağlık. iyi çalışmalar

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
her çalışmada daha çok ilerleme görülüyor. tebrik ederim.

saç konusunda daha da gelişiyorsunuz, ama hatalarınız hala mevcut. örneğin -atıyorum- saçı tepede başlatıyor, kulağa kadar çalışıyorsunuz. sonra bu kulak tarafından üstte bir başka saç tutamı başlatıyor, onu aşağıya kadar çalışıyorsunuz. bu parçalı görüntüyü bir şekilde birbirine adapte ederseniz ve bu farklılık çok sırtmazsa, saç işini halletmiş olacaksınız.

gölgelendirme konusunda ise unuttuğunuz bölgeler oluyor. saçın surata düşen gölgesini yapıyorsunuz, ama göğüs kısmına düşen gölgeyi unutuyorsunuz. bunun gibi detaylara biraz daha dikkat ederseniz, çok daha güzel bir çalışma çıkacağını düşünüyorum.

elinize sağlık. iyi çalışmalar

Değerlendirme ve yorumunuz için teşekkür ederim.. Tespitleriniz çok yerinde ve direkt olarak yardımcı noktalar.. Zamanla bu eksikliklerimi de sürekli böyle denemeler yaparak gidermeye ve daha iyi olmaya çalışacağım.. Tabi sizin ve diğer arkadaşlarımızın öneri ve yardımları da bu konuda büyük destek sağlıyor.

Tekrar teşekkür ederim.. Saygılarımla..

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Eline sağlık güzel olmuş ben geç kalmışım arkadaşlar hataları dile getirmiş :) Çalışmaların her geçen gün daha güzel ,ayrıca çalışmalarında insan figurlerine geçmende güzel bir değişiklik olmuş :)

arvaly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
başarılı bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık. ben çekik gözlü bakışları her zaman sevmişimdir:)

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline sağlık güzel olmuş ben geç kalmışım arkadaşlar hataları dile getirmiş :) Çalışmaların her geçen gün daha güzel ,ayrıca çalışmalarında insan figurlerine geçmende güzel bir değişiklik olmuş :)

Teşekkür ederim.. Daha iyi olmaya çalışıyorum.. :)

başarılı bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık. ben çekik gözlü bakışları her zaman sevmişimdir:)

Teşekkürler.. Ben de severim :)

HyperDose

🌱Yeni Üye🌱
saçlar gerçekten olmuş ama dudaklar mmm....????
biraz havada mı kalmış?

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
saçlar gerçekten olmuş ama dudaklar mmm....????
biraz havada mı kalmış?

Havada kalmaktan ziyade.. detay bakımından eksikleri var diyebilirim.. Ancak kötü durmadığını ve oturduğunu düşünerek dudakların düzelmesi gereken hataları olduğunu düşünmedim. zamanla çizimlerimdeki aksaklıkları aştıkça çok daha gerçekçi çizimler elde edebileceğimi düşünüyorum.. Teşekkürler..