Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Akif Korkmaz ''İlk Arayüz Çalışması''

reddark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.akifkorkmaz.com
Merhaba arkadaşlar. İlk defa bir arayüz yapmaya çalışıyorum. Eksiklerimi söylerseniz sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Caylak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel ben çok beğendim eline emeğine sağlık.

demir13

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Site ne üzerine olacak? Kişisel / firma sitesi mi yoksa blog veya haber sitesi mi?

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışma için çok iyi

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Belli bir uğraş verildiği görünüyor, çalışma titizlik bakımından iyi fakat günümüz internetinde böyle tasarımların ilgi göreceğini hiç zannetmiyorum. Gölgeler, şeffaflık efekti, resim oymaları, kabartmalar gereksiz. Bunlar tasarımı ön plana çıkarmak için yapılıyor sanırım fakat içeriği derinlere gömüyor. Genel olarak Türkiye'de yapılmış hangi siteye baksam mutlaka yuvarlak tombul menüler, gölgeler falan illaki vardır. Çalışmalarınızı, global ölçüde yer edinmiş çalışmaları ve ara yüzleri inceleyerek yaparsanız ne dediğimi anlarsınız. Arayüz tasarımı olarak ilk çalışmanız olsada belliki tasarım olarak bir geçmişiniz var. Elinize sağlık.

reddark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.akifkorkmaz.com
Yorumlarınız için teşekkürler. Gerekli değişikliklerle WP- Blog teması olarak bir kaç gün içerisinde yayına girecektir. Görüntülerini paylaşacağım.

byhemsinli

🏆Pro Tasarımcı🏆
menü düzeni ve sayfa tasarımı gayet iyi olmuş elinize sağlık.

missbone

🌱Yeni Üye🌱
Çok karışık ve konu başlıklarındaki gölgeler amatörce durmuş. İlk çalışman için iyi ama, zamanla daha iyilerini yapacağına eminim.:)