Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

akrmtch logo tasarımı

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk denemem arkadaşlar yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim
grafikf.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu logo ne için yapıldı onu açıklamamışsınız.Ayrıca alternatif çalışmalar denemenizde fayda var.

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu logo ne için yapıldı onu açıklamamışsınız.Ayrıca alternatif çalışmalar denemenizde fayda var.
öncelikle belirteyim profesyonel bir grafiker değilim sadece kendimi geliştirmek maksadıyla yaptım öneri ve fikirlerinizi alarak eksiklerimi gidermeyi umut ediyorum. yorumunuz için teşekkürler

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
yazıda bu kadar efekt kullanmamalısınız...farklı zeminlerde kullanılacağınıda göz önünde bulundurmanız gerekir...tek renk çalışmanızı hem daha sade hem de daha kullanılır bi hale getirecektir...noktalar ve renleri güzel, cıvıl cıvıl bi logoya doğru sağlam adımlar var...kolay gelsin...

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
çok fazla efekt var gerçektende.Çok patlıyor kullandığın yuvarlaklar çok uzak kalmış geldi bana ne amaçla koyduğunu anlamış değilim.Daha iyi bir font kullabilirsin.

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
grafikerliğin renkli dünyasına vurgu diye düşündüm ama demek ki o manayı vurgulayamamış şekilller önerileriniz dikkate alacağım