Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Akva Dış Ticaret Logo

israfiluzuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
uzukdesign.net46.net
Arkadaşlar Akva Dış Ticaret Şirketi İçin Bir Logo Yaptım... Her Türlü Yorumlarınızı Bekliyorum Lütfen Yorum Konusunda Biraz Çabuk Olursanız Sevinirim....

Şimdiden Teşekkürler...
K9C0o.jpg
[/url][/IMG]

Benzer konular

ChesTerr

🌱Yeni Üye🌱
Çok basit ve kolay bi çalışma olmuş kardeşim.Ama Biraz daha çalısırsan Sağlam Bişeler Yapabilirsin.Yanlıs Anlama

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok basit ve kolay bi çalışma olmuş kardeşim.Ama Biraz daha çalısırsan Sağlam Bişeler Yapabilirsin.Yanlıs Anlama

Üstüste okuduğum üç konuda da sizin aynı mesajınız vardı. Neden herkese aynı mesajı yazıyorsunuz? Ne yapmaya çalışıyorsunuz? ... (Bütün mesajları aynı)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Akva yazısının üzerindeki işaretle alttaki yazının boyulrına baktığımızda çok büyük bir orantısızlık var. Logo biraz küçültüldüğü takdirde Dış.. yazısı tamamen kaybolur orantıları tekrar gözden geçirmek gerekli ...
Sana niye söyleyeyim kardeşim alıntı yaptım yanlış anlaşılma olmasın diye ...
(Bence eski logo da yeni logo da logo olarak zayıf bir çizim göz dolduracak akılda kalacak bir yön bulamadım)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Üstüste okuduğum üç konuda da sizin aynı mesajınız vardı. Neden herkese aynı mesajı yazıyorsunuz? Ne yapmaya çalışıyorsunuz? ... (Bütün mesajları aynı)

Lafı ağzımdan aldınız bende tam bunu düşünüyordum.

Logoya gelince arkadaşım ikiside estetik yani kaba logolar değil. Kullanılırmı dersen evet kullanılır ama biraz daha farklı marjinal şeyler deneyebilirsinde....

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
şu marjinal kelimesi ne demektir.. ? türkçede böle bir kelime var mı dır ? fransızcadan mı gelmektedir.. açıklama yapar mısınız ?

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
şu marjinal kelimesi ne demektir.. ? türkçede böle bir kelime var mı dır ? fransızcadan mı gelmektedir.. açıklama yapar mısınız ?

:) genelde kullanılan bir kelimedir yani sıradışı, olağan seçeneklerin dışında, basitlikten sıradanlık uzak demektir. umarım aydınlatabildim =)

israfiluzuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
uzukdesign.net46.net
Akva yazısının üzerindeki işaretle alttaki yazının boyulrına baktığımızda çok büyük bir orantısızlık var. Logo biraz küçültüldüğü takdirde Dış.. yazısı tamamen kaybolur orantıları tekrar gözden geçirmek gerekli ...
Sana niye söyleyeyim kardeşim alıntı yaptım yanlış anlaşılma olmasın diye ...
(Bence eski logo da yeni logo da logo olarak zayıf bir çizim göz dolduracak akılda kalacak bir yön bulamadım)

ne desem Üsdat demem gerekli heralde çünkü ben daha bu işin acemisiyim...
Nese üsdat bu yazından pek bişey anlayamadım. Veya anlamak istemedim. Diyorum ki sen daha sade bir dille bir acemiye anlatıyormuş gibi anlatsan ne güzel olur biliyor musun? TABİ ZAHMET OLMAZSA... SENDE İSTERSEN??

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
1. Estağfirullah üstatlık kim ben kim hala öğrenmeye devam ediyoruz...
2. Neden bağırdığını anlayabilmiş değilim...
3. Anlaşılmayacak bir şey söylemedim dedim ki:
Üsteki şeklin boyutu büyük alttaki yazının boyutu küçük olmuş...

Üsteki resimde sizin logonuzun normal ve küçük halleri var, alttakinde ise üsteki çizim küçültülmüş altaki yazı büyültülmüş hali var. Bence fark bu kadar açık ve dediğim gibi orantısızlık var ...